-
عدم آپلود فايلها
من هر كامپوننتي كه نصب مي كنم در ظاهر مي گه با موفقيت انجام شد . نام ان را هم به ليست اضافه مي كنه ولي خبري از اجرا نيست . وقتي هم به Ftp سايت ميرم اصلا فايلي درون پوشه كامپوننت نصب شده ديده نمي شه ؟ كمك كنيد لطفا !
دستي هم مي خوام آپلو كنم خطا مي ده و قبول نمي كنه .
-
پاسخ : عدم آپلود فايلها
کنترل کنید safemode سایت شما off باشد
-
آره عزيز اين قسمت مشكلي نداره . فقط احتمال مي دم مشكل در پرميشن ها باشه . ولي نمي دونم كدم پوشه ها رو بايد 777 كنم و يا تا كي بايد اينطوري پوشه ها را آزاد بذارم . كدم پوشه ها باز بودنشون خطرناكه و كدوم بايد حتما آزاد باشند و چرا 777 وحالت ديگه نه ؟
-
شما در مديريت مامبو از منوي مديريت سيستم > اطلاعات سيستم و مامبو > تب دسترسي ها برويد در اينجا پوشه هايي كه براي نصب كامپونت يا ماژول يا .. لازم هست نوشته شده .
شما اين پوشه ها رو 777 كنين و كامپونت يا .. مورد نظر را نصب كنين سپس دسترسي رو دوباره به 755 تغيير بدهيد.
777 يعني قابل ويرايش ! براي همين حالت ديگه يعني غيرقابل ويرايش !
-
آقا دمت گرم . چرا من تاحالا به آدرسي فوق دقت نكرده بودم !! همه پرميشن ها رو طبق آنچه در ليست بود عوض كردم . فعلا كه يكي دو برنامه را تست كردم . درست شده اند . باز هم مرسي .
-
کد:
شما در مديريت مامبو از منوي مديريت سيستم > اطلاعات سيستم و مامبو > تب دسترسي ها برويد در اينجا پوشه هايي كه براي نصب كامپونت يا ماژول يا .. لازم هست نوشته شده .
شما اين پوشه ها رو 777 كنين و كامپونت يا .. مورد نظر را نصب كنين سپس دسترسي رو دوباره به 755 تغيير بدهيد.
777 يعني قابل ويرايش ! براي همين حالت ديگه يعني غيرقابل ويرايش !
سلام
من اين مسير را رفتم اما همه قابل ويرايش بودند777 با اين حال من نمي توانم كامپوننت آپلود كنم.
لطفاً راهنمايي كنيد
متشكرم
-
[quote author=h link=topic=5656.msg34434#msg34434 date=1176221614]
من اين مسير را رفتم اما همه قابل ويرايش بودند777 با اين حال من نمي توانم كامپوننت آپلود كنم.
[/quote]
یعنی چی نمیتونم آپلود کنم؟ پیغام میده؟ ارور میده؟ safe mode شما off هست ؟!
-
اگر سرور ویندوز باشه حتی در صورتی که Full control نباشه پوشه ها رو قابل ویرایش می زنه و طریقه قابل ویرایش کردن پوشه ها رو هم چندین بار در Plesk نوشتیم.
در غیر این صورت امکان داره SafeMode فعال باشه و برنامه قادر به انجام کاری نباشه.
در صورتی که تمام این موارد رو بررسی کردید و مشکلی ندید نام کاربری و کلمه عبور رو به صورت پیغام خصوصی برای من ارسال کنید تا بررسی بشه
موفق و پیروز باشید
یا علی
-
با سلام. میشه لطف کنید وبگین از کجا میشه فهمیدsafemode off هست یا نه؟
-
از مديريت مامبو .. سيستم .. اطلاعات سيسم و مامبو !