-
مشکلات قالب sj_company
سلام به دوستان.
بنده از قالب sj_company از joomlana استفاده میکنم.
1-روی لوکال هیچ مشکلی با این قالب(بسته نصبیش) ندارم. ولی وقتی انتقال میدم به سرور هیچ کدوم از گالریهاش(تصویر،اخبار) کار نمیکنن.با افزونه های دیگه هم که گالری میسازم کار نمیکنن
ضمنا قالب و افزونه هاش از پلاگین YT استفاده میکنن. موقعی که فعالشون میکنم این ارورها نمایش داده میشن:
کد:
Warning: require_once(__DIR__/core/helper.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/****/domains/****/public_html/modules/mod_sj_gallery/mod_sj_gallery.php on line 11
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '__DIR__/core/helper.php' (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/****/domains/****/public_html/modules/mod_sj_gallery/mod_sj_gallery.php on line 11
2-یه مشکل دیگه که با این قالب دارم بعد از پرداختی که کاربر میده این ارورها توی صفحه میاد:
کد:
خطا در بارگذاری افزونه: com_media, 1
خطا در بارگذاری ماژول MySQL server has gone away SQL=SELECT m.id, m.title, m.module, m.position, m.content, m.showtitle, m.params, mm.menuid FROM g3kdx_modules AS m LEFT JOIN g3kdx_modules_menu AS mm ON mm.moduleid = m.id LEFT JOIN g3kdx_extensions AS e ON e.element = m.module AND e.client_id = m.client_id WHERE m.published = 1 AND e.enabled = 1 AND (m.publish_up = '0000-00-00 00:00:00' OR m.publish_up <= '2014-05-06 12:32:21') AND (m.publish_down = '0000-00-00 00:00:00' OR m.publish_down >= '2014-05-06 12:32:21') AND m.access IN (1,1) AND m.client_id = 0 AND (mm.menuid = 0 OR mm.menuid <= 0) ORDER BY m.position, m.ordering
خطا در بارگذاری افزونه: com_content, 1
خطا در بارگذاری افزونه: com_contact, 1
خطا در بارگذاری افزونه: com_contact, 1
توضیح اینکه فقط منوهای سایت نمایش داده میشن. دیگه هیچ پوزیشنی از سایت قابل نمایش نیست.پرداخت انجام میشه. شماره پیگیری هم نمایش داده میشه ولی خطاهای بالا هم نمایش داده میشن
ممنون میشم اساتید راهنمایی بفرمایند