سلام
یک منو ایجاد کردم ( قوانین )
چه جوری تو این منو ایجاد شده قوانین رو اضافه کنم
آیا باید یک صفحه ایجاد کنم و آدرس url اون رو به منو بدم ؟! آموزش رو بدید
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
یک منو ایجاد کردم ( قوانین )
چه جوری تو این منو ایجاد شده قوانین رو اضافه کنم
آیا باید یک صفحه ایجاد کنم و آدرس url اون رو به منو بدم ؟! آموزش رو بدید
ممنون
یک سوالم من داشتم میخوام منوهای اضافه بسازم مثل سایت جوملا فارسی که یک تعداد منو هم بالای هدر داردعلاوه برا منوهایی که پایین تر از اون هست
چطور باید ایجاد کرد؟
در هر دو سوال شما دوستان، باید عرض کنم که هر کاری رو که بخواهید آغاز کنید یکسری پیش نیاز و اطلاعات نیازه، بنابراین لطفا کتاب جوملا و فایل های آموزشی اون رو خوب بخونید، خیلی از جواب های سوالاتتون رو دریافت می کنید.
شما باید یه مجموعه بسازی (قوانین) بعد چندتا مطلب که منتسب کنی به مجموعه قوانین، سپس به مدیریت منو ها برید و منوی جدید » نوع اون رو لیست مجموعه (قوانین) یا مطلب خاص انتخاب کنید، گزینه های دیگری هم داره که تناسب با نیازتون می تونید انتخاب کنید.
در مورد 2 منو شدن سایت هم باید یگم که قالب مورد نظر باید این امکان رو داشته باشه در غیر اینصورت باید یک موقعیت جدید بسازید (با ویرایش قالب)
ماژول منو میسازم اما قبلش باید یک منو بسازم تو قسمت مدیریت منو نوع منو رو باید چی بزارم وقتی میخوام بالای صفحه یعنی بالاتر از منوی اصلی نمایش داده بشه اونم به صورت افقی
سلام
دوست عزیز شما اول باید یه منو بسازی مثلا ( محصولات )
در ساخت منوی دوم مثلا ( محصولات ایرانی ) وقتی ساخته شد parent رو محصولات قرار بدی که زیر مجموعه منوی اول قرار بگیره، به این شکل منوی شما زیر مجموعه می گیره، البته باید ببینی قالب شما این امکان رو داره یا نه، که در صورت عدم این امکان می تونی از دستورات Css استفاده کنی و منوی زیر مجموعه رو در بیاری
موفق باشی
رضا علی مرادی