من به دنبال قالب فارسی Technopia می گردم که خیلی هم محبوبه. لطفا اگه کسی می دونه چه جوری گیر میاد منم خبر کنه.
نمایش نسخه قابل چاپ
من به دنبال قالب فارسی Technopia می گردم که خیلی هم محبوبه. لطفا اگه کسی می دونه چه جوری گیر میاد منم خبر کنه.
منظورتون قالبه سایت مامبولرن هست دیگه!!!!
شما این قالب رو باید بخرید! بعد از خرید خودتون با استفاده از انجمن و کمک ما میتونید فارسی کنید
اگرم خواستید ما فارسی کنیم بعد از تایید خرید شما با دریافت هزینه براتون فارسی میکنیم.
میشه یه برآورد هزینه بدین؟ هم خودش و هم فارسی کردنش.
باید با info تماس بگیرید :) یه email ;)
سلام من این قالب رو گرفتم میشه تو فارسی کردنش کمک کنین من text align رو همه right کردم ولی منو ها راست چین نشد منو البته موقعیت منو ها الا ن راست امده سمت راست
این هم عکسش متن و منو ها راست چین نمیشه
[img width=640 height=258]http://www.iranmodern.info/upload4/c15a86bafd.jpg[/img]
[quote author=hadi link=topic=5720.msg34354#msg34354 date=1176195613]
سلام من این قالب رو گرفتم میشه تو فارسی کردنش کمک کنین من text align رو همه right کردم ولی منو ها راست چین نشد منو البته موقعیت منو ها الا ن راست امده سمت راست
[/quote]
لطفا قوانین رو رعایت کنید
سوال خودتون رو در تاپیک جداگانه مطرح کنید.
[quote author=hadi link=topic=5720.msg34354#msg34354 date=1176195613]
سلام من این قالب رو گرفتم میشه تو فارسی کردنش کمک کنین
[/quote]
قالب رو خریدید یا null شده هست ؟!!
نه نخریدم از یه سایتی دانلود کردم
چطور؟
در این صورت ما کمکی نمیتونید به شما کنیم .
نقل قول:
22) در صورت مشاهده هرگونه لینک دانلود کامپوننت، ماژول، قالب و یا هر اسکریپت و برنامه ای که شامل قوانین بین المللی کپی رایت میشود و بصورت تجاری و غیرمجانی از سوی سازنده اش منتشر شده است، بدون اطلاع قبلی تاپیک حذف و در صورت تکرار با کاربر برخورد خواهد شد.