-
نمایش خطا در بالای صفحه
سلام، طاعات قبول
یک پکیج کامل نصبی رو از ( زو تمپلت ) دریافت کردم و نصب کردم، اما بعد از نصب بالای صفحه چند خط ارور میآد.
ارورهایی که بالای صفحه میآد:
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home5/ali/public_html/plugins/system/zo2/libraries/layout.php on line 319
Warning: array_map() [function.array-map]: Argument #2 should be an array in /home5/ali/public_html/plugins/system/zo2/libraries/framework.php on line 511
* زمانی که جلوی بعضی از خطوط # میزارم درست میشه، ولی بجای اون خط به یک خط دیگه ارور میده.
*همچنین در بخش مدیریت هم در بالای صفحه چند خط ارور میآد. البته قالب و پلاگینش رو هم به تنهایی روی جوملا نصب کردم ولی باز هم این ارور میآد
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید؟
-
برای حل این مشکل دو راحل وجود داره:
اولی اینه که وارد مدیریت خود شوید و در global configuration و تب Server سپس Error reporting رو برروی none تنظیم و Save کنید.
راه حل بعدی ویرایش کد PHP افزونه ی موردنظر هستش که بصورت زیر باید ویرایش شود:
کد:
$items = $product->getFormats();
foreach ((array) $items as $item) {
// ...
}
}
-
ممنونم، طبق روش اول اقدام کردم و درست شد.
بنظرتون روش اول اصولی تره یا روش دوم؟ اگر روش دوم رو باید اجرا کنم یکم واضح تر بیزحمت توضیح بدید.
ممنون از لطفتون
-
روش دوم مشکل رو رفع می کنه ولی روش اول فقط ارور رو محو می کنه...
درباره ی روش دوم اگر دقت کنین مشکل توی ارور بیان شده Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home5/ali/public_html/plugins/system/zo2/libraries/layout.php on line 319
به محل آدرس ذکر شده بروید و فایل PHP رو باز کنین بعد طبق کد بالا ویرایشش کنین.