پاسخ : مشکل با jscook menu 1.2
با مامبو 461 مشکل داره!
بارها مطرح شده!
ممنونم محمد جان اما من همین منو رو روی یک سایت دیگه و با مامبو 4.6.1 نصب کردم و بدون مشکل توی IE & FF کار میکنه و مشکلی هم نداره . اینش برام جالب بود . و دیگه اینکه این ماژول روی لوکال کاملا درست کار میکنه :o
اساتید یه مشکل جالب دیگه
من به جای jscook رفتم و java transmenu رو نصب کردم . روی هاست جواب میده اونم فقط با IE ولی روی FF فقط منوهای اصلی رو باز میکنه و با زیر منوها همون مشکل رو داره
و جالبتر اینکه نمیتونم روی لوکال نصبش کنم برای ادیت کردن css و .... :-\
بدون SEF با 461 مشکل داره
پس احتمالا در این مورد مشکل از سمت سرور شماست
ممنونم محمد جان
اما باییستی به مدیر سرور ببگم چیو فعال یا غیر فعال کنه؟
سلام
شما کافیه SEF رو از تنظیمات کلی فعال کنید و فایل htaccess.txt رو به htaccess. تغیر بدید
یا علی
ممنونم جناب فیروزمندان
این کار رو قبلا هم انجام دادم اما مشکلات دیگه ای ایجاد میکنه که حتما در تاپیک های مربوط دیدید
جالب بودن این نکته برای من اینجاست که سایت دیگه ای که با مامبو ایجاد کردم اصلا این مشکل رو نداره و راحت کار میکنه ولی سایت شخصی خودم نه :-\
یا برای مثال با یک سرور لوکال درسته و با سک سرور لوکال دیگه مشکل داره و اینکه اگه این ماژول مشکل داره چطور روی قسمت مدیریت جواب میده؟؟
[quote author=alireza_farshid link=topic=5792.msg35177#msg35177 date=1176702520]
ممنونم جناب فیروزمندان
این کار رو قبلا هم انجام دادم اما مشکلات دیگه ای ایجاد میکنه که حتما در تاپیک های مربوط دیدید
جالب بودن این نکته برای من اینجاست که سایت دیگه ای که با مامبو ایجاد کردم اصلا این مشکل رو نداره و راحت کار میکنه ولی سایت شخصی خودم نه :-\
یا برای مثال با یک سرور لوکال درسته و با سک سرور لوکال دیگه مشکل داره و اینکه اگه این ماژول مشکل داره چطور روی قسمت مدیریت جواب میده؟؟
[/quote]
پس مشکل از ماژول نمتونه باشه.
شما در نصب دقت بیشتری کنید.
میتونید یک بار ماژول رو پاک کنید و دوباره نصب کنید...شاید مشکل حل شد.
جناب نوری . ممنون از راهنمایی
من تا به حال چندین بار این کار رو کردم اما :-\