-
مشکل در حذف ماژول
سلام دوستان
من کامپننت ads manager رو نصب کردم وماژول ads manager menu رو هم فعال کردم ، وقتی وارد تنظیمات این ماژول میشم تو یه بخشی می تونی صفحاتی رو که می خوای این مازول درش نمایش داده بشه انتخاب کنی، ولی به گونه ای هستش که وقتی صفحه ی اصلی(عنوان یکی از منو هام هستش) رو انتخاب می کنم این مازول تو کلیه ی زیر صفحه های این صفحه هم نمایش داده میشه یعنی نمی شه نمایش یا عدم نمایش این ماژول تو زیر صفحه ها رو انتخاب کرد، من می خوام این مازول فقط تو زیر صفحه های صفحه ی اصلی نمایش داده بشه و در خود صفحه ی اصلی نمایش داده نشه
کجای کد می تونم این تغییر رو بدم
خواهش می کنم راهنمایی ام کنید
خیلی عجله ای باید این تغییر رو اعمال کنم
-
سلام
یعنی شما از تو مدیریت ماژول که میرید پایین صفحه که باید انتخاب کنی تو کدوم صفحه ها نمایش داده بشه
از اونجا نمی تونی مشخصش کنی کجا نمایش داده بشه ؟
-
چرا ولی مشکل من چیز دیگه ایه
فرض کنید صفحه ی اصلی من شامل چند تا مجموعه هستش ، رو هر مجموعه ای که کلیک می کنید وارد یک صفحه ی جدید می شیم، این مازول تو همه ی این صفحه هایی که از صفحه ی اصلی میشه واردشون شد نمایش داده می شه .
در بخش مدیریت ماژول ،در بین لیست صفحاتی که می شه برای نمایش ماژول انتخاب کرد ، صفحاتی که از صفحه ی اصلی به اونا دسترسی پیدا می کنیم وجود نداره و فقط می شه خود صفحه ی اصلی رو انتخاب کرد
، و با انتخاب صفحه ی اصلی ماژول تو همه ی اون صفحات نمایش داده میشه ، من می خوام این ماژول تو صفحه ی اصلی نمایش داده نشه ولی تو صفحاتی که از طریق این صفحه قابل دسترسی شدن نمایش داده بشه
هر چی تو کد می گردم چیزی نمی فهمم ، چی کار کنم ؟
-
ببین من نگرفتم چی گفتی شرمنده اما یه توضیح می دم امیدوارم همین باشه
شما یه مجموعه بسازید بعد یه منو بسازید به این مجموعه متصل کنید
اما منو رو منتشر نکنید. بعد صحه اصلی سایت خودتون مثال یه مطلبی رو از این مجموعه می خونی بعد که رو اون مطلب کلیک می کنی میره داخل منو جدید که منتشر نکردی و مطلب نمایش میده
حالا تو اون منو هم می تونه مطلب نمایش بده همه n تا ماژول مختلفی که خودت می خوای
یه همچین چیزی مد نظر شماس؟
-
متاسفانه اگر منویی شامل زیر مجموعه باشه اونجا هم نمایش داده میشه الا زیر مجموعه ها رو به یک منوی دیگه انتقال بدید