-
نصب قالب
سلام خسته نباشید
توی نصب بعضی از قالبهای حوملا از مرحله 4 که دیتابیس به مرحله 5 که ftp رد نمیشه و دایره میچرخه تا اینکه مجبور میشی قطع کنی . مشکل کجاست ؟ من هم از xampp استفاده کردم هم از wampp
البته نمیدونم ک مشکل کجاست توی xampp مرجله اول به دوم دیگه ادامه پیدا نمیگنه ولی توی wampp مرجله 4 به 5
و اینکه ی اروری میده بالای صفحه که مربوط به فولدر libreries و اینکه دو خط رو ارور میده
ممنون میشم راهنمایی کنید
-
سلام
این واسه اینه که نمی تونه ارتباط با دیتا بیس برقرار کنه
از یه دیتا بیس واسه نصب همه استقاده می کنی ؟
نکته : منظور شما بسته های نصبی آماده اس ؟ بعضی از بسته های نصبی با یه نسخه خاص xamp کار می کنن
که بیشتر وقت ها تو سایت دانلود توضیح داده شده
واسه منم پیش اومده
-
نمیدونم چطوریه
نه من برای هم پروژه ی بانک جدا درست می کنم
اخه الان برام جالب شد که پست بالا رو هم تغییر دادم اینکه توی زمپ تو مرجله اول این اتفاق میفته تو ومپ تو مرجله 4 ب 5
اون ارور بالا رو هم میده
-
نمیدونم چطوریه
نه من برای هم پروژه ی بانک جدا درست می کنم
اخه الان برام جالب شد که پست بالا رو هم تغییر دادم اینکه توی زمپ تو مرجله اول این اتفاق میفته تو ومپ تو مرجله 4 ب 5
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in C:\xampp\htdocs\vahid\libraries\joomla\filter\inpu t.php on line 652
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in C:\xampp\htdocs\vahid\libraries\joomla\filter\inpu t.php on line 654
اون ارور بالا رو هم میده
-
سلام اقا رضا
شما نمیتونی ی راهنمایی بکنی منو که چی کار باید بکنم ؟
این ارورا میاد چظور رفع کنم
ممنون
-
این بخاطر بسته های نصبی
ببین مثال بسته نصبی شرکت جومی فکر کنم رو xamp 1.7.3 جواب خوب می داد
-