-
خطا بعد از ساخت منو اصلی
با سلام و خسته نباشید
من برای ایجاد و ساخت منوها مشکل دارم کتاب جوملا و مطالب دیگر رو تو اینترنت خوندم م ولی باز متوجه نشدم .
منو اصلی رو ساختم ولی سرور پیداش نمیکنه
منوها رو درست کردم و در بخش مدیریت مجموعه هم مجموعه ها رو ساختم طبق مطالب کتاب انجام دادم ولی با خطای 404 روبرو شدم .
ممنونم اگر بفرمایید که چه تغییراتی باید انجام دهم.
جوملا 3 .6 و قالب رایگان نصب کردم .
با تشکر
-
شاید مطالبی برای منوهاتون در نظر گرفتین منتشر نشده هست که این پیغام رو میده برای خود من بارها پیش اومد
-
سلام دوست عزیز
ممنونم از راهنمایی شما . من تازه سایتو راه اندازی کردم هنوز هیچ مطلبی رو سایت نذاشتم . درحال ساخت منوها هستم . صفحه اصلی سایت رو میاره و منو ها رو نشون میده ولی وقتی رو هر کدوم از منو ها کلیک میکنم تو صفحه جدید که باز میشه خطای 404 رو نشون میده . بایدچکاری انجام بدم تا صفحه من وجود داشته باشه .مشکل من این قسمتش هست .
ممنونم از شما
-
برای هر منو موقع ایحاد منو باید نوعش رو مشخص کنید ، مثلا نوعش (یک مطلب خاص )هست یا( فرم تماس با ما )یا( لینک خارجی )و ....
بعد از انتخاب نوع منو هم بسته به اون نوعی که انتخاب کردین مثلا اگه نوعش (یک مطلب خاص ) بوده باید روی انتخاب مطلب کلیک کنید واز قسمت مطالب سایتتون مطلب مورد نظری که قبلا ایجاد کردید رو برای این منو انتخاب کنید
وقتی برای هر منو مشخص نکردین که چه چیزی رو باید نشون بده مشخصه که چیزی رو نمیاره و خطا میده
-
این کار ها رو کلا انجام دادم ولی نمیدونم چرا خطا میاره . فکر کنم مشکل قالب باشه آخه قالب برای جوملا 2.5 بوده
قبلا همین قالب رو برای یک سایت دیگه نصب کردم مشکلی نبود و همه چی درست بود. ولی من دارم با جوملا 3.6 کار میکنم
-
یعنی اساسا خسته نباشه
قالب جوملا 2.5 روی جوملا 3 به بالا کار نمیده
جوملا 3.6 رو دوباره نصب کنید و از قالب پیش فرض خودش استفاده کن ببین باز منوهات مشکل پیدا میکنن یا خیر
قبل از ایجاد منو دسته بندی ایجاد کن و سپس چند تا مطلب نمونه هم ایجاد کن سپس منو رو بساز و به مطالب در صورت دلخواه لینک بده تا بهتر متوجه بشی مشکل از کجاست
-
سلام و عرض ادب و احترام
ممنونم از راهنمایی شما
راسیتش من اول قالب نصب کردم و همه این موارد رو انجام دادم و مشکلی هم نداشتم همه چی درست بود و بعد نصب قالب این مشکلاتو دارم .
درمورد قالب قبلش پرسیده بودم گفتن مشکلی نیست میتونید برای جوملا 3 هم استفاده کنید.
الان سومین بار هست جوملا رو مجددا نصب میکنم . برام خیلی سخته چون هربار باید بدم واسم نصب کنن . خودم تو این زمینه مشکل دارم .
ببخشید من یک سوال دیگه دارم تو یک تایپک دیگه نوشتم .
ممنونم در صورت امکان راهنمایی بفرمایید .
از تمامی زحمات شما سپاسگزارم