سلام
ميخواستم بدونم چگونه منو هاي سايت رو لينك كنم به كامپونت جوملا شاپينگ
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
ميخواستم بدونم چگونه منو هاي سايت رو لينك كنم به كامپونت جوملا شاپينگ
با سلام
برای این کار کافیست بر روی منوی موردنظر کلیک و نوع منو را به یکی از گزینه های جوم شاپینک تغییر دهید
سلام معذرت من الان توي سايت كه دارم فقط يكي از زير منوهام وقتي روش كليك ميكنم وصلم مي كنه به صفحه اي كه داخل جوملاشاپينگ تعريف كردم ولي نمي دونم چگونه بقيه منوها وزير منو ها رو لينك كنم به صفحاتي كه داخل جوملاشاپينگ درست كردم يا همون اجناس اسم سايت هست shopsdm.comرمز ورودشم admin admin
سلام معذرت من الان توي سايت كه دارم فقط يكي از زير منوهام وقتي روش كليك ميكنم وصلم مي كنه به صفحه اي كه داخل جوملاشاپينگ تعريف كردم ولي نمي دونم چگونه بقيه منوها وزير منو ها رو لينك كنم به صفحاتي كه داخل جوملاشاپينگ درست كردم يا همون اجناس اسم سايت هست shopsdm.comرمز ورودشم admin admin
برای این کار کافیه تو منو قسمت
Category ID
آیدی اون مجموعه را وارد کنید
در ضمن نیاز به ارسال مدیریت در انجمن نیست در صورت لزوم پ خ نمایید
رمز عبور سایتتونو تغییر بدید
با سلام مجدد مرسی از راهنمایتون ولی آخرش نتونستم شما آموش هم میدید؟البته با برنامه ی تیم ویور.اگه شماره بدید تماس میگیرم یا اینکه آی دی بدیدهربرنامه ای که شدازطریق نت تماس میگیرم هزینه اش هم شماره حساب بدید واریز می کنم
با سلام مجدد مرسی از راهنمایتون ولی آخرش نتونستم شما آموش هم میدید؟البته با برنامه ی تیم ویور.اگه شماره بدید تماس میگیرم یا اینکه آی دی بدیدهربرنامه ای که شدازطریق نت تماس میگیرم هزینه اش هم شماره حساب بدید واریز می کنم
دروود
مدیریت منو ها > منو جدید > نام به دلخواه انتخاب کنید
مدیرریت منو ها > منو جدید > جدید > joom shoping رو انتخاب کنید
همین کار رو تکرار کنید با مجموعه های متفاوت که در جوم شاپینگ ساختید متصل کنید
در پناه ایزد
سلام ممنون از راهنمایی ولی مشکل اینجاست که نمی دونم چه جوری جوم شاپینگ رو لینک کنم به منو