-
فیلد های جدید
ا سلام
من خیلی گشتم تو نت ولی چیزی پیدا نکردم
من چند تا سوال
1- میخوام توی قسمت ارسال پست فیلدی ایجاد کنم و در سایت نمایش بده در جای مخصوصش
2 - میخوام نقش هایی ایجاد کنم برای کاربران تا با توجه به محدودیتی ک میدم بتون پست بذارن با فیلد ها مخصوص ک هر نقش ( مثل معاون سایت با نویسنده سایت ) فیلد های اختصاصی مربوط ب خودشونه داشته باشن ک مستقیم بدون انتخاب موضوع توسط خود نقش ها پست هاشون نمایش داده بشه روی سایت
ایا افزونه ای هست ؟ یا باید کد php بزنم ( اگ باید کد بنویسم لطفا توابع مربوطه و فایل هایی ک نیاز ب ادیت داره رو بگید )
مممنونم
-
سلام
یکم واضح تر مطرح می کنی دوست عزیز؟
در مورد دسترسی به کاربران از قسمت مدیریت میشه
موفق باشی
-
سوال اولی گنگ بود.
پاسخ سوال دوم:
می توانید از k2 ویا جامعه ساز مجازی استفاده کنید.اگر نمی خواهید هیچ افزونه ای را نصب کنید می توانید سطح دسرسی کاربران عضو شده را تغییر دهید.
در پناح حــق
-
ممنونم
اگ خوام ساده تر بگم در جوملا افزونه یا ... وجود داره مثل زمینه دلخواه در وردپرس ( حرفه ای تر باش چ بهتر ) ؟
-
در صفحه پست ها میخوام 4 قسمت باشه وبه ترتیب
اول یک قسمت باشه برای متن ها
دوم برای فایل های صوتی که پلیر داشته باشه هر موزیک هم یک عنوان بخور ( ینی ب دو فیلد نیاز هست یکی ادرس موسیقی و یکی عنوان موسیقی)
دوم گالری ک دارای تصاویر بندانگشتی باشه و ک با کلیک روش بزرگ بشه و اسلایدر بشه ( اینم دارای ی ادرس url و یک توضیحات عکس باش )
سوم همین کار برای ویدیو ها با پلیر
و قسمت مهم این ک اگ من ب هر کدوم این ها نیاز نداشتم نمایش داده نشه ( شرطی گذاشته بشه ک اگ فیلد های مربوطه اگ فیلد هاشون داخلش چیزی بود نمایش داده بشه در غیر این صورت کلا نش
-
بهتره از کامپوننت های acl استفاده کنید برای سطح دسترسی.
برای فیلدهای اضافی هم از کامپوننت k2 استفاده کنید و مطالب قبیلتون را هم به راحتی ایمپورت کنید داخلش.
برای ارسال از فرانت اند سایت هم می تونید یه منو بسازید . به راحتی به صورت پاپ آپ برای کاربرانتون قسمتن ارسال مطلب k2 باز میشه.
-
ممنون
میشه بیشتر توضیح بدید یا میشه ی اموزشی یا ی لینکی بدید
بیشتر درباره موضوع بالا ک شامل اوت 4 قسمت میش توضیح بدید ممنون میشم
-
سلام!
میشه انتظاراتتون رو بگید!؟
نه راهی که انتخاب کردید برای رسیدن به هدفتون!
هدف رو بگید بهتر میشه راهنمایی کرد در اینجور شرایط!
موفق و موید باشید