سلام
من می خوام توی کامپوننت ریموسیتوری بعضی از امکانات از قبیل لینک RSS که در کنار سرویس دانلود در صفحه مربوط به این کامپوننت نشان میدهد را بردارم برای اینکار چکار باید بکنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من می خوام توی کامپوننت ریموسیتوری بعضی از امکانات از قبیل لینک RSS که در کنار سرویس دانلود در صفحه مربوط به این کامپوننت نشان میدهد را بردارم برای اینکار چکار باید بکنم؟
سلام
شما که جوابم رو ندادید. خودم کمی تو کدها گشتم و جایی که کد rss را اضافه می کنه پیدا کردم تو کدش هم کامنت گذاشته بود که اگر نخواستید rss رو داشته باشید سه خط زیر را حذف کنید. حالا سرویس دانلودم لینک RSS نداره اما وقتی روی هر یک از پوشه هام کلیک می کنم لینک RSS را در کنار نام پوشه نشان میده نمی دونم چجوری باید اینها رو هم بردارم. لطفاً ایندفعه دیگه تحویلم بگیرید و جوابم را بدید.
مرسی
دقیقا خاطرم نیست ولی تو این فولدر: components\com_remository\v-classes
فکر کنم تو فایل remositoryFileListHTML.php همون خطوط رو باید حذف کنید
البته اگر تو این فایل نبود بقیه فایلهای همین پوشه رو هم چک کنید.
[quote author=رادمهر link=topic=6255.msg37237#msg37237 date=1178440537]
دقیقا خاطرم نیست ولی تو این فولدر: components\com_remository\v-classes
فکر کنم تو فایل remositoryFileListHTML.php همون خطوط رو باید حذف کنید
البته اگر تو این فایل نبود بقیه فایلهای همین پوشه رو هم چک کنید.
[/quote]
طبق گفته دوست عزیزم آقا رضای عزیز و دوست داشتنی شما باید برید و خط 23.24.25 رو در فایل remositoryFileListHTML.php رو در مسیر components\com_remository\v-classes حذف کنید . با این کار شما فقط لین Rss کنار پوشه رو بر میدارید
اما من گفته آقای رادمهر رو کامل میکنم
با این کار دیگه هیچ اثری از لینک rss در کامپوننت سرویس دانلود نخواهید داشت
شما به مسیر components\com_remository\ بروید و فایل remository.html.php رو باز کنید و خط 80.81.82 رو حذف کنید و لذت ببرید
کد:$rssurl = $this->repository->RemositoryFunctionURL('rss');
$this->interface->addCustomHeadTag("<link rel='alternate' type='application/rss+xml' title='RSS - "._DOWN_NEWEST."' href='$rssurl' />");
echo $rssurl.$this->repository->RemositoryImageURL('feed-icon-32x32.gif')." RSS</a>";