قفل شدن مطالب از طریق نویسنده و منتشر کننده
با سلام
سوال که داشتم اینه که من چند تا نویسنده براس سایتم دارم که بعضی ها شون رو author و بعضی publisher و editor کردم وقتی نویسنده ها یا منتشر کننده ها مطالبشون رو می نویسن بعضی وقت ها تو بخش مدیریت خودم کنار عنوان مطلب اونا یک قفل کشیده و به من هم که super administrator هستم هم اجازه ویرایش حذف ویا کارای دیگه نمیده
می خواستم ببینم چه طور می تونم در این جورمواقع مطلب رو مدیریت کنم و قفلشو بردارم؟
Re: قفل شدن مطالب از طریق نویسنده و منتشر کننده
وقتی با ادمین وارد شدید، از منوی سیستم گزینه چک کلی رو انتخاب کنید، قفلها برداشته میشه.
سلام
امتحان کردم اما نشد
حتی لینک مطلب تو قسمت مدیریت هم غیر فعاله
سلام ممكن است شما مطب خود را باز كرده باشيد و بدون توجه به دكمه انصراف back كرده باشيد كه ميتوانيد يكباره ديگه مطلب خود را باز كنيد و دكمه انصراف يا ذخيره را بزنيد ولي همانطور كه اقاي سيامك فرمودند بايد از چك ايتمها (System->Globalcheckin) استفاده كنيد
همچین چیزی ممکن نیست. علت رو دوست گرامی توضیح داد ولی در هر حال با انتخاب گزینه چک کلی لینکها فعال خواهد شد.
با سلام
من یک نویسنده manager دارم که وقتی مطالبش رو از قسمت مریریت خودش می نویسه وقتی من می خوام اون مطلب رو ویرایش کنم پیغام:
is currently being edited by another administrator
میده و لینک اون هم غیر فعاله و با انو روشی که گفتین:
نشد حالا من باید چه کار کنم
؟
[quote author=سیامک link=topic=665.msg3455#msg3455 date=1143297401]
همچین چیزی ممکن نیست. علت رو دوست گرامی توضیح داد ولی در هر حال با انتخاب گزینه چک کلی لینکها فعال خواهد شد.
[/quote][quote author=گودرز گودرزنيا link=topic=665.msg3445#msg3445 date=1143285578]
سلام ممكن است شما مطب خود را باز كرده باشيد و بدون توجه به دكمه انصراف back كرده باشيد كه ميتوانيد يكباره ديگه مطلب خود را باز كنيد و دكمه انصراف يا ذخيره را بزنيد ولي همانطور كه اقاي سيامك فرمودند بايد از چك ايتمها (System->Globalcheckin) استفاده كنيد
[/quote]
[quote author=سیامک link=topic=665.msg3455#msg3455 date=1143297401]
[/quote]
سلام
خیلی ممنون
نمیدونم چرا یک دفعه همش درست شد چون از صبح دارم گلوبال چک رو می زنم اما درست نمی شد
از کمکتون ممنونم
احتمالا توی کش سرور آی اس پی تون بوده.
وقتی اینطور میشه CTRL +F5 رو بزنید تا رفرش کلی بشه.
;)