-
هیکاشاپ
بنام خدا سلام وعرض ادب خدمت همه
لطفا یکی آموزش نحوهی تنظیم پول به تومان را در هیکاشاپ بدهید
و یکی هم اینکه هیکاشاپ با هر بار رفرش صفحه نوشته هاش عئض میشه مشکل از کجا میتونه باشه.مثلا یکبار بدرستی میزنه .خرید این محصول دفعه بد مینویسیه جزییات محصول و دفعه بد به جای قیمت تماس بگیرید مینویسه
-
دقیق نمی دونم اما معمولا در تنظیمات افزونه بخش واحد ارز - currency اونجا می تونید rial رو پیدا کنید و. دیگر واحد های پولی رو غیر فعال
-
یعنی فقط Iranian rial فعال باشه
آخه یک گزینه ریال ایران هم هست اون چی ؟
-
ریال ایران و عربستان داره.. بله باید ایران رو فعال کنید و بقیه رو به دلیل عدم نیاز غیر فعال کنید تا مشکلی واستون پیش نیاد
-
اقای مهندس انگار متوجه نشدین عرض کردم یک گزینه به لاتین Iranian rial و یک گزینه فارسی هم است که اونم نوشته ریال ایران l
-
فرقی نداره هر کدومو پاک کردین کردین.اصلا دوتاش هم پاک کنید و خودتون مجدد بسازید.فقط باید کد irr باشه.هر سوالی و مشکلی در هیکاشاپ داشتید در خدمتیم.ممنون
-
ممنون
اون نوشته های اشتباه هیکا رو باید کجا تغییر بدیم مثلا بجای اضافه کردن به سبد خرید میزنه تماس بگیرید
-
اون اشتباه نیست.شاید محصولی که شما ایجاد کردید تعداد موجودیش رو صفر قرار دادید به همین خاطر تماس بگیرید بجای اضافه به سبد خرید رو نشون میده
-
آقای مهندس شما مسیر تغییر نوشته ها رو بگین از کجا میشه درست کرد
در ضمن من تماس بگیررید رو مثال زدم مثلا قیمت رایج رو و قیمت اصلی رو میخوام اصلاح کنم من با فایر باگ امتحان کردم جوابی نگرفتم
-
بله چشـــم
فایل : fa_IR.hikashop.ini در مسیر پوشه language /fa_IR می تونید این فایل ترجمه رو تغییر بدید.
ممنون