با سلام
من مي خواستم بدونم كه شما چه جوري از تبليغات googel در سايت مامبو لرن استفاده كرديد
چون تا آنجا كه من مي دونم googel نمي گذارد سايت هاي فارسي ازش تبليغ بگيرند
لطفا من رو راهنمايي كنيد :D :o
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
من مي خواستم بدونم كه شما چه جوري از تبليغات googel در سايت مامبو لرن استفاده كرديد
چون تا آنجا كه من مي دونم googel نمي گذارد سايت هاي فارسي ازش تبليغ بگيرند
لطفا من رو راهنمايي كنيد :D :o
$$$$$$
چجوری؟؟؟
$$$$$$
:D
:D
در این مورد باید جناب آقای فیروزمندان جواب کامل و دقیق شما رو بدند.
[quote author=نوری link=topic=82.msg303#msg303 date=1137143326]
در این مورد باید جناب آقای فیروزمندان جواب کامل و دقیق شما رو بدند.
[/quote]
پس چرا آقاي فیروزمندان جواب ندادن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :'(
سلام دوست عزیز چرا ناراحت شدی
آقای فیروزمندان چند روزه که نیستند ان شا الله به سلامتی 2-3 روز آینده می آیند و به سوالات جواب می دن مطمئن باش هیچ پستی بدون جواب نخواهد ماند.
یا علی/خداحافظ
سلام
من تازه از مسافرت برگشتم .
این گفته شما اشتباست که گوگل به سایتهای فارسی خدمات نمیده ...
شاید بشه اینطوری گفت که :
برای عضویت در این سیستم شما نمیتونید از ایران اقدام کنید . شما اگر کسی رو در خارج از کشور دارید میتونید بگید عضو Google Adsense بشه و آدرس خودش در همون کشور رو بده تا چک های گوگل به همون آدرس ارسال بشه . با این کار شما میتونید از داخل ایران لاگین کنید و کدهای مربوطه رو در هر سایت با هر زبانی که دوست داشتید قرار بدین .
البته این نکته رو هم بگم : گوگل برای سایتهای فارسی .تبلیغات عمومی رو در نظر میگیره و نمایش میده که قیمت کلیک روی این تبلیغ ها خیلی ناچیز هست .
یا علی
درود
من یک سایت کاملا انگلیسی دارم که می خواهم تبلیغات گوگل را در آن بزارم خوشبختانه دوستان فراوانی در خارج از ایران دارم . من ماهیانه چقدر می توانم از این روش :-* پول جمع کنم !!؟
بستگی داره کاربران شما در روز چه تعداد روی تبلیغ ها کلیک کنند و در سایت های باز شده بمونند ...
یا علی
جناب فیروزمندان آبا من درست متوجه شدم
آیا این امکان وجود داره که من از ایران عضو شم و آدرس یک فرد در ژاپن رو بدم
همه ی کارها از ایران انجام بشه (در واقع فرد ی که در ژاپن هست به هیچ عنوان فعالیت خاصی انجام نده)
و فقط چک ها رو دریافت کنند ؟
آیا ورود با آی پی ایران باعث بلوک شدن اکانت نمی شه ؟
سلام
خیر مشکلی ایجاد نمیکنه