با سلام
آیا داشتن پرمیشن کامل به mysql برای نصب مشکل امنیتی به وجود نمی آورد؟
اگر اینگونه است چکار باید کرد؟ سطح دسترسی به دیتابیس را بعد از نصب تا چه اندازه ای می شود محدود کرد ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
آیا داشتن پرمیشن کامل به mysql برای نصب مشکل امنیتی به وجود نمی آورد؟
اگر اینگونه است چکار باید کرد؟ سطح دسترسی به دیتابیس را بعد از نصب تا چه اندازه ای می شود محدود کرد ؟
دوست عزیز
آیا مگر دیتابیس جز شما کسی دیگری هم دسترسی داره ؟؟ برای وارد شدن به دیتابیس باید از کنترل پنل هاست اقدام کرد...
بنا براین مشکلی نیست
اگر منظورتون رو درست متوجه نشدم بیشتر توضیح بدید تا بیشتر توضیح بدم
یاعلی
آخه مدیر این سروری که من مامبو را نصب کردم ( یه شرکت که خودش سرور داره ) با من خیلی تند حرف زد . اون مدعی بود که در دیتا بیس به هیچکس فول پرمیشن نمی دهد و به من مجبور شده این امکان را بدهد و به همین خاطر که یوزر روت به من داده خطر سایت و سرور را تهدید می کند به نظر شما درست می گه ؟ آیا مامبو سطح دسترسی غیر معمول و زیاد از حد می خواد؟
خیر وقتی شما در نصب کلمه عبور و نام کاربری و نام دیتابیس میزنید دیگه بعد از اون شما به دیتابیس معمولا کار خاصی ندارید و کسی هم جز شما و مدیر سرور نمی تونه به اون دسترسی داشته باشه مگر اینکه هاست از نظر امینیتی ایمن نباشه و دیتابیس هک بشه و ...
شما اگر می خواهید مطمئن باشید بهتره است که هاست را به مامبو سرور تغییر دهید که همه چیز برای مامبو تنظیم و ست شده است
متاسفانه در هاست در حوزه اختیارات من نیست و این آقای مدیر سرور هم کمی حالش خوب نیست ;)
خوب شما خیلی راحت هاست خودتون رو عوض کنید!
یه هاستینگ باید بتونه خواسته مشتری رو فراهم کنه! اگر نمیکنه مشتریشو از دست میده!
بله دسترسی کامل به دیتابیس کاملا خطرناکه!
تو همچین شرایطی شما میتونی اختیارات رو گرنت کنی! میتونی از طریق دیتابیس روی سرور فایل ایجاد کنی و حتی به راحتی سرور مای اس کیو ال رو شات دان کنی!
البته فکر میکنم مدیر هاستتون با شما مزاح کرده! مامبو به همچین سطح دسترسی نیاز نداره و مطمئنا مدیر هاستتون هم همچین اختیاراتی در دسترس شما قرار نداده!