-
کمک
سلام دوستان.
من می خوام با یک کلیک منوی اصلی سايتم از فارسی به انگلیسی و بالعکس تغییر کنه. فکر می کنم برای دو زبانه کردن سایت کامپوننت مامبو وجود داشته باشه اما من فقط می خواهم منو تغيير کنه. آیا امکانش هست دو تا قالب با دو زبان طراحی کنم و با کامپوننت تغییر قالب این کار رو بکنم؟ اما مشکلش اینه که با قالب نمیشه عنوان منوها رو انگلیسی کرد :(
لطفا راهنمایی بفرمایید. ممنونم.
-
Re: کمک
سلام
با آژاکس میشه اینکار رو انجام داد.... اما من اطلاعات دقیق ندارم...
جستجو میکنم..اگه چیزی پیدا کردم ، حتما مطرح میکنم.
-
سلام دوست عزیز
در ساده ترین شکل ممکن میتونید این کار رو انجام بدید .
اگر منو های شما ثابت هستند من به شما پیشنهاد میکنم از Flash استفاده کنید بدین صورت که منوی خودتون رو به صورت فلش و در قالب یک ماژول در سایت قرار بدین . در فلش میتونید با قرار دادن یک Button و دادن اکشن مربوطه به اون منو ها را انگلیسی و فارسی کنید .
.... خواهش میکنم قوانین انجمن را مطالعه کنید و عنوان را متناسب با موضوع تاپیک انتخاب کنید .
یا علی
-
[quote author=فیروزمندان link=topic=920.msg4716#msg4716 date=1145896749]
سلام دوست عزیز
در ساده ترین شکل ممکن میتونید این کار رو انجام بدید .
اگر منو های شما ثابت هستند من به شما پیشنهاد میکنم از Flash استفاده کنید بدین صورت که منوی خودتون رو به صورت فلش و در قالب یک ماژول در سایت قرار بدین . در فلش میتونید با قرار دادن یک Button و دادن اکشن مربوطه به اون منو ها را انگلیسی و فارسی کنید .
.... خواهش میکنم قوانین انجمن را مطالعه کنید و عنوان را متناسب با موضوع تاپیک انتخاب کنید .
یا علی
[/quote]
محسن جان...اگه اطلاعات ثابت نباشه چکار میشه کرد ؟
-
سلام. آخه من نمی خوام از فلش استفاده کنم. برای موضوع سایتم یه خورده نا مناسبه. به هر ممنونم و ببخشید برای عنوان.