انتقال مامبو هاي نصب شده از يك هاست يه هاست ديگر
با سلام
من قبلا چند تا مامبو براي سايت خودم نصب كرده بودم .ولي حالا از يك سال قرار داد براي دامنه ايي كه من گرفته بودم گذشته است البته قرار داد ميزباني هم يكساله بود كه تموم شده است
حالا من چطور مي تونم به اين مامبو هاي قديمي خودم دست پبدا كنم؟آيا شركتي كه من ميزباني رو از انجا گرفته بودم اين فايلها رو در اختبار من قرار مي دهد ؟
(اندازه تقريبي حجم اين فايلها 150 مگ هست)
2- اگه به من اجازه دسترسي دادند ايا مي شود كاري كرد كه من در هاست جديد مامبو نصب نكنم و از همون قبلي ها استفاده كنم ؟اگه جواب مثبت هست بايد چيكار كنم تا اين كار رو بتونم انجام بدم؟
براي انتقال راحت از هاستي به هاست ديگر چونه بايد عمل كنم؟
ممنون
پاسخ : انتقال مامبو هاي نصب شده از يك هاست يه هاست ديگر
در این مورد باید با مدیر سرور صحبت کنید
پاسخ : انتقال مامبو هاي نصب شده از يك هاست يه هاست ديگر
سلام
در تكميل فرمايش جناب رادمهر و توضيح نحوه كار:
آره ميشه، اگر بهتون يه روز ديگه هاست رو بدن، ميرين يه بك آپ فول ميگيرين
بعد اين بك آپ تو فولدر روت وب سايتتون هست
مياريش به public_html و سطح دسترسيش رو به 777 تغيير ميدي
بعد رو هاست جديدت مياي با برنامه ي rapidleech (بگردي تو انجمن پيداش ميكني نشد برو تو گوگل بگرد) اون فايل رو مياري رو هاست جديدت
بازش ميكني، فايل هاي مورد نياز رو كپي ميكني تو روت سايتت، بقيشون رو پاك ميكني
بعدش فايل configuration رو اديت ميكني (براي مسير ها،اگر username و يا domain عوض شده باشه
فايل هاي ديتابيس هم بك آپ ميگيري و مياري اينور
بازش ميكني، يوزر رو ميسازي، پسورد هم ميدي(يوزر و پسورد و اسم ديتابيس عين قبلي باشه) بعدش به يوزر دسترسي ميدي رو ديتابيست
بعد حالشو ميبري
ولي اول شما هاست دوم رو بخر (سعي كن از مامبوسرور بگيري، خيالت راحت تره) داميني رو روش پارك كن كه بتوني ازش استفاده كني و بعدش به هاست اول بگو كه بهت دسترسي بدن... اگه در حد 1 روزه،منتها از الان با هاست قبلي صحبت كن كه پاك نكنند فايل ها و ديتابيست رو
بايد زودتر اقدام ميكردي ديگه ;)
يا علي