ارتقا از php4 به 5 و مشکلات htaccsee و internal server error
سلام به همه ی دوستان:
یکی از سایت های مامبوبی تحت پشتیبانی من برروی سروری قرار داره که به تازگی از php4 به php5 آپ دیت شده و یک سری مشکلات برای من بوجود اومده ..اولا خوب دیگه نمیشه با پرمیشن ۷۷۷ کار کرد و اینترنال سرور ارور میده .دوما من قبلا register_globals رو از توی htaccess خاموش کرده بودم که با این تغییر جدید در صورت قرار دادن این خط یا دستورات مشابه در htaccess باز هم اخطار internal server error میده .
یک گشتی توی اینترنت زدم دیدم این مشکل رو میشه با تنظیمات آپاچی انجام داد کسی میدونه چه تغییری و کجا باید اعمال بشه تا من به سرور ادمین بگم درستش کنه ؟ (احتمالا ربط به AllowOverride داره )
البته میشه با php.ini درستش کرد ولی هر دفعه که ماژولی یا کامپوننتی نصب بشه باید دویاره اسکریپت کپی کردن php.ini رو اجرا کرد و من این رو نمی خواهم .....
ممنون از توجهتون ;)
پاسخ : ارتقا از php4 به 5 و مشکلات htaccsee و internal server error
سلام
چک کنید ببینید PHP suEXEC Support فعال هست یا نه ؟
اگر فعال هست غیر فعال کنید مشکلتون حل میشه .
یاعلی
ممنون جناب فیروزمندان عزیز :
براتون phpinfo رو میفرستم ببینیدش توش نوشته server api = cgi یعنی اینکه فکر کنم phpsuexec فعاله .... چون دقیقا با پرمیشن ۷۷۷ هم مشکل داره ...
حالا چکار کنم احتمالا سرور ادمین خاموشش نمی کنه .. یعنی مجبورم از php.ini استفاده کنم اینطوری performance میاد پایین درسته؟
نمیشه از AllowOverride توی آپاچی استفاده کرد مثلا برای دایرکتوری home من AllowOverride all باشه ؟
اصلا با هیچ روشی نمیشه register global رو برای سک کاربر خاص غیر فعال کرد ؟
بله
كلا كار توي مد CGI باعث ميشه كيفيت و سرعت پايين بياد.
چرا ميشه. ولي قطعا شما نميتوني. مدير سرور بايد اين كار رو انجام بدن.