سلام دوستان, خسته نباشید
میخواستم بدونم آیا در میتونیم از یک فونت دلخواه در سایت استفاده کنیم به طوریکه اگر بازدیدکننده ای وارد سایت بشه و اون فونت رو نداشته باشه باز هم با همون فونت ببینه؟!
میشه راهنمایی بفرمایید.
ممنون.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان, خسته نباشید
میخواستم بدونم آیا در میتونیم از یک فونت دلخواه در سایت استفاده کنیم به طوریکه اگر بازدیدکننده ای وارد سایت بشه و اون فونت رو نداشته باشه باز هم با همون فونت ببینه؟!
میشه راهنمایی بفرمایید.
ممنون.
سلام دوست عزیز
اگر فونت دلخواه شما ، جزء فونت های استاندارد ویندوز که به صورت پیش فرض در ویندوز قرار دارند (فونت هایی مثل tahoma ، arial و...) نباشه و شما از فونت دلخواهتون برای نوشتن توی سایتتو.ن استفاده کنید ، بازدید کننده شما نمی تونه مطالب سایت شما رو درست ببینه (و یا اصلا نمی تونه ببینه و یک سری علامت می بینه) .
شما اگر قصد دارید حتما از فونت دلخواه خودتون استفاده کنید ، فکر کنم بهتر باشه که فونت مورد نظر رو در سایت برای دانلود قرار بدید و بازدید کننده ها رو برای دانلود فونت راهنمایی کنید ، تا روی سیستم خودشون نصبش کنند و بتونند مطالب رو (اون طور که شما می بینید) ببینند .
البته ممکنه نظر من صد در صد درست نباشه :)
به هر حال امیدوارم مشکلتون حل بشه ;)
من میدونم که اگر از فونت های استاندارد استفاده نکنم طرف نمیتونه سایت رو درست ببینه.
سئوال من هم اینه که راهی هست که این کار بشه؟!
من تو گوگل به زبان انگلیسی سرچ کردم و یک چیزهایی پیدا کردم ولی چون PHP نمیدونم دیگه دنبالش نرفتم. همین امروز هم سرچ کردم.