چگونه مامبو را از سايت خود حذف كنيم ؟؟؟
سوال من اين است اگر كسي در نصب مامبو دچار اشتباه شده باشد و بعد از نصب متوجه اشتباه خود شود
در اين صورت براي حذف مامبو از سايت خود و نصب مجدد چه كاري را بايد انجام دهد
من داخل سي پنل خود شدم و ديتا بيس خودم را به اضافه پوشه پوبليك اچ تي ام ال را حذف كردم
ولي الان كه ميخوام وارد سايت شوم اصلا وارد سايت نمي شود و هيچ اجازه اي براي مديريت به من نمي دهد
در ضمن من وقتي مي خوام پوشه پوبليك اچ تي ام ال را دوباره بسازم پيغام خطا مي دهد حتي پوشه پوبليك اچ تي ام ال را ري استور هم نمي كند
اگر مي توانيد مرا در اين مشكل راهنمايي كنيد
با تشكر سعادتمند
Re: چگونه مامبو را از سايت خود حذف كنيم ؟؟؟
سلام دوست عزیز
شما نباید پوشه public_html را حذف میکردید .
برای حل مشکلتون از پشتیبانی هاستینگتون بخوایید که اطلاعات شما رو restore کنند و یا اگر اطلاعات خاصی روی سایت ندارید هاست شما رو حذف کنند و دوباره ایجاد کنند .
یا علی
برای پاک کردن مامبو کافیه دیتا بیس مربوط به مامبو رو پاک کنید، سپس فولدر های زیر رو پاک کنید:
administrator
cache
components
editor
help
images\banners
images\M_images
images\smilies
images\stories
includes
installation
language
mambots
media
modules
templates
و فایلهای :
CHANGELOG.php
configuration.php-dist
index2.php
index.php
INSTALL.php
mainbody.php
offline.php
LICENSE
pathway.php
تمام!
1-دیتا بیس مامبو کجاست؟
ایا همان دیتابیسی است که ابتدا در لوکال هاست ایجاد کرده ایم؟
2- من پابلیک اچ تی ام ال رو حذف کردم و یکی دیگه ایجاد کردم هیچ مشکلی پیش نیومد. آیا هاست ها با هم تفاوت دارند. هاست من cpanel X است. اگه درست گفته باشم.
3- اگه مامبو رو به شکل صحیح پاک کنیم وقتی دوباره مامبو جدید رو نصب کنیم آیا می توان دیتابیسی رو که قبلا از هاست بک آپ گرفته بودیم رو بر گردونیم. من این کار رو کردم ولی به مشکل خوردم. یعنی درست جای دیتابیس جدید رو نمی گرفت. اگه همه دیتا بیس رو هم دراپ می کردم دیگه سایت بالا نمی آمد.
خیلی خیلی ممنون
سلام
برای اینکه دقیقا متوجه بشید دیتابیس مامبو کجاست 2 راه وجود داره :
- مدیریت مامبو >> تنظیمات کلی >> دیتابیس
- دیدن فایل configuration.php
هیچ وقت public_html رو حذف نکنید چرا که با حذف و ایجاد دوباره اون برخی از اطلاعات شما از بین میره .
بله - این کار امکان پذیر هست . اما باید بعد از این کار فایل configuration.php رو ویرایش کنید و نام دیتابیس - نام کاربری و کلمه عبور را به صورت صحیح وارد کنید .
یا علی