ضرورت ارتقاء به 4.6.2 و آپلود ديتابيس از لوكال
آيا من كه با 4.6.1 كار مي كنم و فقط يكي دو مورد گلايه ازش دارم ! آيا ضروريه به 4.6.2 ارتقا بدم يا نه . راستش از ايرادهايي كه دوستان در باره اين نسخه مي دهند هنوز مطمئن نشدم به ارتقا. آيا تغييرات و امكانات آن ارزش ريسك كردن دارد . آخه من خيلي اطلاعات دارم و دوست ندارم بلايي سرشان بيايد ! ميشه در صورت بروز مشكل بعد از ارتقا همه چيز رو به حالت اولش يعني 4.6.1 برگردوند يا نه ؟ ضمنا اين همه در مورد مامبو جوملا حرف و حديث هست بالاخره كدام يكي مطمئن تره و حرف كي را قبول كنيم ! البته من از زحمات مديران مامبو نهايت سپاس را دارم و به اين زودي ها از انتخابم بر نمي گردم ! 8)
ضمنا من مي خواهم مثلا يكي دو ساعت سرور و سايتم رو غير فعال كنم و از روي سيستم و لوكال روي ديتابيس آن مطالب جديد اضافه كنم و بعد اين ديتابيس رو به سرور آپلود و ايمپورت كنم . آيا ممكنه ؟ آخه وارد كردن مطلب به صورت آنلاين خيلي وقت تلف مي كنه با سرعتهاي اينترنتي ما !
پاسخ : ضرورت ارتقاء به 4.6.2 و آپلود ديتابيس از لوكال
پیشنهاد میکنیم که به 4.6.2 ارتقا بدهید
الان دیگه 4.6.2 ایرادی نداره و میتونید با خیال راحت ارتقا دهید
همچنین با داشتن یک بکاپ با خیال آسوده ارتقا دهید و اگر مشکلی بود بکاپ را برگردانید
در ضمن در صورت ارائه نسخه 4.7 شما باید ابتدا به 4.6.2 و سپس به 4.7 ارتقا دهید
آيا كامپوننتهايي مثل پشتيبان گير و گالري و ... با 4.6.2 سازگارند يا بايد صبر كنيم تا نسخه خاص آن بيايد ؟
اونهایی که در بخش دانلود مامبولرن میزاریم سعی شده با آخرین نسخه سازگار باشن
[quote author=نوید link=topic=10034.msg54427#msg54427 date=1195671995]
در ضمن در صورت ارائه نسخه 4.7 شما باید ابتدا به 4.6.2 و سپس به 4.7 ارتقا دهید
[/quote]
ایا در نسخه 4.7 از cake php استفاده شده است؟
اگر به Roadmap نگاه كنيد، اطلاعات دقيقي در اين مورد و توسعه مامبو به شما خواهد داد.
موفق و پيروز باشيد
يا علي