مشکل در قسمت مدیریت عکس (ادیتور مامبو 4.6.2)
سلام . همونطور که می دونین توی ادیتور مامبو 4.6.2 یه امکانی هست که میشه بوسیله اون فایلها و خصوصا عکسها رو توی مطالب مدیریت کرد . آدرس پیشفرضی که برای پوشه ی userdir تعریف شده پوشه ی روت هست یعنی توی /www/ . خوب تا اینجاش که خوبه . اما مشکلی که هست اینه که مامبوی من توی /www/fa/ نصب شده و وقتی توی متنم یه عکس رو انتخاب می کنم یا به اون لینک می دم ، ادیتور به صورت پیشفرض میاد آدرس جایی که مامبو توش نصب شده رو اول آدرس عکس اضافه می کنه که با این حساب عکس لود نمیشه ؛ چون یه /fa/ اضافیه . حالا برای رفع این مشکل باید چیکار کرد؟!
پاسخ : مشکل در قسمت مدیریت عکس (ادیتور مامبو 4.6.2)
با اجازه صاحبنظران
اولا من هم با ورژن 4.6.2 كار مي كنم اما چنين پوشه اي را نه تنها روي روت نمي بينم حتي در تمام پوشه هاي مامبو هم كه گشتم ، وجود نداشت . تا آنجايي كه من مي دانم فايل هاي ارسالي از قبيل عكس و ... در مامبو ( توسط مديريت رسانه ها ) در مسير \images\stories\... قرار مي گيرد .
ثانيا اگر هم چنين مشكلي پيش مي ياد ، شما مي توانيد به صورت دستي fa/ را حذف كنيد .
سلام ، ممنون از توجهت عزیز . در مورد اون پوشه باید بگم که فایل زیپ شده ی این پوشه ها در این مسیر هست : /www/fa/mambots/editors/mostlyce/UserFiles.zip
این پوشه رو باید از حالت فشرده خارج کرد و در روت سایت گذاشت ( این توضیحات توی این قسمت از پنل مدیریت مامبو داده شده : کامپوننت ها / تنظیمات ویرایشگر / تصاویر / )
خوب اگه بخوام دستی درستش کنم که این امکان بدرد خاصی نمی خوره عزیز من!
[quote author=نجوا link=topic=10081.msg54811#msg54811 date=1196265306]
خوب اگه بخوام دستی درستش کنم که این امکان بدرد خاصی نمی خوره عزیز من!
[/quote]
حق با شماست (:
کسی راه حلی به ذهنش نرسید؟!