سلام چند تا سوال در حیطه آموزش داشتم .
1- ادیتور چطور نصب میشه و چه ادیتورهایی میشه واسه مامبو نصب کرد منظورم :dreamweaver , frontpage
2- چطور میشه دو صفحه داینامیک و استاتیک رو ادغام کرد ؟
فعلا همیناست بعد اضاف میکنم !
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام چند تا سوال در حیطه آموزش داشتم .
1- ادیتور چطور نصب میشه و چه ادیتورهایی میشه واسه مامبو نصب کرد منظورم :dreamweaver , frontpage
2- چطور میشه دو صفحه داینامیک و استاتیک رو ادغام کرد ؟
فعلا همیناست بعد اضاف میکنم !
1- ادیتور هم مانند اضافات دیگر از قسمت نصب کننده جامع نصب میشه. منظورتون رو از dreamweaver , frontpage متوجه نشدم.
2- بیشتر توضیح می دین ؟ مثلا چجوری بشه ؟
منظورم اینه که میشه ادیتوری مثل front page و ... رو روی مامبو نصب کرد ؟
2- چطور میشه توی یه صفحه هم از صفحه استاتیک و هم داینامیک استفاده کنیم !
1- همین ادیتور پیشفرض مامبو همه نیاز ها رو رفع می کنه . شما چه چیزی می خواین که این ادیتور نداره ؟
2- فکر کنم جز توی صفحه اول همچین کاری امکان پذیر نیست به صورت پیشفرض . مورد استفاده ای هم به نظر من نداره شما چی به نظرتون رسیده؟
هیچی همینطوری پرسیدم
[quote author=آبتين link=topic=10157.msg55013#msg55013 date=1196541747]
1- همین ادیتور پیشفرض مامبو همه نیاز ها رو رفع می کنه . شما چه چیزی می خواین که این ادیتور نداره ؟
2- فکر کنم جز توی صفحه اول همچین کاری امکان پذیر نیست به صورت پیشفرض . مورد استفاده ای هم به نظر من نداره شما چی به نظرتون رسیده؟
[/quote]
اينكه فرموديد در صفحه اول مي شه صفحات استاتيك را با دايناميك با هم استفاده كرد ، منظورتون چيه ؟
یعنی اینکه توی صفجه اول میشه هم یه مطلب استاتیک و هم یک مطلب داینامیک رو منتشر کرد . کافیه موقع ارسال هر مطلب تیک انتشار در صفحه اصلی رو بزنید.
[quote author=آبتين link=topic=10157.msg55426#msg55426 date=1196936311]
یعنی اینکه توی صفجه اول میشه هم یه مطلب استاتیک و هم یک مطلب داینامیک رو منتشر کرد . کافیه موقع ارسال هر مطلب تیک انتشار در صفحه اصلی رو بزنید.
[/quote]
ok
من فكر كردم منظورتون چيز ديگري است و يك امكان ديگر مد نظرتون هست