پاسخ : کامپوننت SEF فارسی سازگار با مامبو 4.6.5 و 4.6.4
[quote author=emad_67 link=topic=14569.msg81930#msg81930 date=1218118694]
کد:
########## Begin - 3rd Party SEF Section
############# Use this section if you are using a 3rd party (Non Joomla! core) SEF extension - e.g. OpenSEF, 404_SEF, 404SEFx, SEF Advance, etc
#
RewriteCond %{REQUEST_URI} ^(/component/option,com) [NC,OR] ##optional - see notes##
RewriteCond %{REQUEST_URI} (/|\.htm|\.php|\.html|/[^.]*)$ [NC]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule (.*) index.php
#
########## End - 3rd Party SEF Section
سپس وارد تنظیمات کامپوننت بشید و از تب advamce قسمت Rewriting mode رو روی with .htaccess قرار بدید و تنظیمات رو ذخیره کنید.
[/quote]
بنده اول كدي كه داديد رو در فايل htacess كپي كردم !
بعد وارد كامپوننت در مديريت شدم تنظيمات رو پيشرفته كردم بعد به داخل تنظيمات رفتم و از تب ادوانس گزينه with . htacess رو انتخاب كردم !
تا قبل از اين لينك ها با index.php نمايش داده مي شد كه درست عمل مي كرد ولي حالا بدون index.php نمايش داده مي شن اما ارور 404 مي ده صفحات و بخش ها !
ممنون مي شم راهنمايي كنيد
چک کن ببین mod-rewrite فعاله رو سرور شما؟
بعد از اینکه with htaccess رو انتخاب کردی کش url های قبلی رو هم حتما پاک کن.
mod-rewrite رو فردا بايد از مدير هاستينگ بپرسم ولي منظور شما رو از كش url هاي قبلي نفهميدم !
[quote author=mohammadrezag link=topic=14569.msg91840#msg91840 date=1225047325]
mod-rewrite رو فردا بايد از مدير هاستينگ بپرسم ولي منظور شما رو از كش url هاي قبلي نفهميدم !
[/quote]
شما وقتی توی تنظیمات تغیراتی اعمال میکنی و بعد دکمه save رو میزنی ازت میپرسته میخوای کش را پاک کنم یا نه؟ که باید ok کنی تا url های قبلی حذف بشن.
شما یه بار این کامپوننت رو غیر فعال و sef خود مامبو رو فعال کن، بعد ببین درست کار میکنه یا نه؟ احتمالا mod-rewrite فعاله با توجه به اینکه میگی با index.php درست کار میکرد.
ولی حالا اون کش رو تست کن ببین چی میشه یا اینکه دستی تمام url های ثبت شده رو حذف کن.
اگر نشد یه بار کامپوننت رو پاک کن دوباره نصب کن.
روی لوکال هم همین مشکل رو داری؟
روي لوكال با index.php درست نشون مي ده ... htacess هم كه نمي شه توئي لوكال استفاده كرد ( حد اقل من نمي تونم با appserv )
در ضمن من غير فعال كردم كامپوننت رو حالا بخش ها رو اينطوري نشون مي ده : content/blogsection/7/52
جالبه كه اينم اررور 404 مي ده !
فك كنم مربوط مي شه به اررور 404 بدون index.php
[quote author=mohammadrezag link=topic=14569.msg91847#msg91847 date=1225055198]
روي لوكال با index.php درست نشون مي ده ... htacess هم كه نمي شه توئي لوكال استفاده كرد ( حد اقل من نمي تونم با appserv )
در ضمن من غير فعال كردم كامپوننت رو حالا بخش ها رو اينطوري نشون مي ده : content/blogsection/7/52
جالبه كه اينم اررور 404 مي ده !
فك كنم مربوط مي شه به اررور 404 بدون index.php
[/quote]
پس احتمالا از یه جای دیگه هست.
آدرس هایی که به این شکل اند: content/blogsection/7/52 مال خود sef مامبو هست و اگر این رو هم 404 میده احتمال داره mod-rewrite غیر فعال باشه رو سرور. فایل htaccess.txt رو به htaccess. تبدیل کردی؟
روی لوکال هم فقط کافیه همین htaccess. در فولدر مامبو وجود داشته باشه وگرنه مشکلی در استفاده از htaccess در لوکال وجود نداره.
سلام
من از مامبو 4.6.2 استفاده مي كنم
به محض اين كه اين كامپوننت رو نصب مي كنم حتي بدون اين كه فعالش كنم اين ارور ها را مي دهد:
کد:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tafrihi/public_html/administrator/components/com_sef/language/english.php:1) in /home/tafrihi/public_html/includes/core.classes.php on line 433
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tafrihi/public_html/administrator/components/com_sef/language/english.php:1) in /home/tafrihi/public_html/includes/core.classes.php on line 601
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tafrihi/public_html/administrator/components/com_sef/language/english.php:1) in /home/tafrihi/public_html/includes/core.classes.php on line 602
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tafrihi/public_html/administrator/components/com_sef/language/english.php:1) in /home/tafrihi/public_html/includes/core.classes.php on line 603
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tafrihi/public_html/administrator/components/com_sef/language/english.php:1) in /home/tafrihi/public_html/includes/core.classes.php on line 604
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tafrihi/public_html/administrator/components/com_sef/language/english.php:1) in /home/tafrihi/public_html/includes/core.classes.php on line 605
لطفا راهنمايي بفرماييد
سلام
دست همتون درد نکنه که این همه فعالیت میکنین.
این کامپوننت با سرور ویندوز هم سازگاره ؟
من این کامپوننت روی ویندوز تست نکردم
جناب piroozman
Jr. Member شما کدوم وژن نسب کردید
سلام
هاست من لينوكس هست
ومامبوي4.6.2 را استفاده مي كنم
تمام اين ها را تست كردم:
com_sh404SEF_Version_1.3.4_build_288_farsi.mambo
com_sh404SEF_1.3.8_build_337.mambo
اولي را نسخه انگليسي اش را هم تست كردم