يكي از عزيزان لطف كنن ازين بحث 6 صفحه اي يه چكيده بزارن كه همه مجبور نباشن كه همه رو مطالع كنن.
نمایش نسخه قابل چاپ
يكي از عزيزان لطف كنن ازين بحث 6 صفحه اي يه چكيده بزارن كه همه مجبور نباشن كه همه رو مطالع كنن.
[quote author=emad_67 link=topic=14569.msg96530#msg96530 date=1229348566]
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=14569.msg96527#msg96527 date=1229346855]
سلام. :)
یعنی شما نسخه ی 1.3.8 را که نصب می کنی، زبان بخش کاربری عوض نمی شه؟ :o چطوری اونوقت؟ :D کامپوننت زبان نصب داری روی سایت؟نقل قول:
نسخه ای که من روی سایتم هست 1.3.8 هستش و مشکلی نداره. البته توی 1.3.4 هم مشکلی ندیدم من.
ممنون...
یــــــــــــــــــــاعــ ــــــــــــــلی
[/quote]
نه برای منم عوض میشه. شما باید این تغییرات رو اعمال کنی:
[quote author=majid-66 link=action=profile;u=6329 date=1215189707]
5- فایل sh404sef.class.php را از این شاخه administrator/components/com_sef باز کرده و کد های زیر را جایگزین کنید
این کد رابیابید
کد:
و این را جایگزین کنیدکد:$shTemp = explode( '_', $mosConfig_locale);
$langName = $mosConfig_lang;
$shIsoCodeCache[$mosConfig_lang] = $shTemp[0] ? $shTemp[0] : 'en';
کد:
[/quote]کد:$shTemp = $mosConfig_locale;
$shIsoCodeCache[$mosConfig_lang] = $shTemp ? $shTemp : 'en';
اینو جناب majid66 به من گفته بودن که احتمالا توی اون مدتی که بچه ها رو این کامپوننت کار میکردن بدست اوردن.
[/quote]
سلام.بله با جایگزینی این مشکل حل شده بود. من در نسخه فارسی هم این کار را کرده بودم اما خوب مشکل ارور حل نشده بود. در مورد نسخه ی انگلیسی فراموش کرده بودم که اون هم با راهنمایی شما و جایگزینی حل شد خدا را شکر. O0
عماد جان از شما از اولش بدون مشکل کار می کرد یا با همین جایگزینی درست شد؟ :)
در هر حال ممونم. آخرش نفهمیدم چرا نسخه ی فارسی ارور می داد و هیچ کدوم از لینک هاش کار نمی کرد ;)
یـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــــلی
برای منم مشکل انگلیسی بودن با جایگزینی اون کد درست شد، اما از اول هم مشکل ارور و این چیزا نداشتم و درست کار میکرد.نقل قول:
عماد جان از شما از اولش بدون مشکل کار می کرد یا با همین جایگزینی درست شد؟ Smiley
شما خودت یه چکیده سره هم کن بی زحمت :Dنقل قول:
بحث ها یه مقدار متفاوت بوده در این 1-2 صفحه آخر فکر کنم.
موفق باشی ;)
سلام :)
دوستان ميشه لطفي كنين واضح تر توضيح بدين.
واقعيتش اين 7 صفحه رو خوندم ولي متوجه نشدم چكار بايد انجام بدم.
الان من ورژن 1.3.4 رو بر روي مامبو 4.6.5 نصب كردم ولي به هر صفحه اي كه ميرم اين ارور داده ميشه:
ممنون ميشم اگر راهنمايي بفرمايين :)کد:Array ( [0] => option [1] => Mambolearn-License.html )
SH404SEF : headers were already sent when I got control!
Killed at line 329 in sef404.php: HEADERS ALREADY SENT (200)
URL=http://www.site.com/index.php?option=com_content&Itemid=9&id=25&lang=fa_IR&task=view
OPTION=
سلام. منم همین مشکل را داشتم تا مجبور شدم نسخه 1.3.8 انگلیسی را نصب کنم و الان هم داره بدون مشکل کار می کنه ;)
موفق باشید...
یــــــــــــــــاعــــــ ــــــــلی
ممنون علي جان ، 1.3.8 رو نصب كردم درست شد O0
الان درست كار ميكنه ، فقط 4 تا مسئله وجود داره:
1- بعضي از متن هاي سايت بعد از نصب اين كامپوننت انگليسي شد . مثل نويسنده يا ادامه مطلب و..
2- آدرس صفحه اصلي فارسي شده ، يعني اينطوري:
صفحه-اصلي.html
3- آدرس بعضي از بخشها هم فارسي شده مثل اين:
4- اين index.php هم كه وسط آدرس مياد رو ، نميشه حذفش كرد؟کد:http://www.site.com/index.php/Table/شروع-با-مامبو/
البته تو صفحه هاي قبل يه چيزايي پراكنده ديدم ولي واقعيتش متوجه نشدم. اگه اين چهار مورد رو دقيقا توضيح بفرمايين ، لطف بزرگي در حق من و بقيه دوستان كرديد
بازم ممنون :)
سلام. :)
از این روش استفاده کنید :نقل قول:
1- بعضي از متن هاي سايت بعد از نصب اين كامپوننت انگليسي شد . مثل نويسنده يا ادامه مطلب و..
[quote author=majid-66 link=action=profile;u=6329 date=1215189707]
5- فایل sh404sef.class.php را از این شاخه administrator/components/com_sef باز کرده و کد های زیر را جایگزین کنید
این کد رابیابید
کد:
و این را جایگزین کنیدکد:$shTemp = explode( '_', $mosConfig_locale);
$shIsoCodeCache[$mosConfig_lang] = $shTemp[0] ? $shTemp[0] : 'en';
کد:
[/quote]کد:$shTemp = $mosConfig_locale;
$shIsoCodeCache[$mosConfig_lang] = $shTemp ? $shTemp : 'en';
[hr]
می تونید در قسمت مدیریت کامپوننت -->View/Edit SEF Urls ،آدرس url "صفحه-اصلي.html" را ببینید و از قسمت مدیریت کامپوننت --> View/Edit Custom Redirects ، نام ورد نظر را برای آن انتخاب کنید.(مثلا home.html)نقل قول:
2- آدرس صفحه اصلي فارسي شده ، يعني اينطوري:
صفحه-اصلي.html
[hr]
برای رفع این مشکل :نقل قول:
3- آدرس بعضي از بخشها هم فارسي شده مثل اين:
کد:http://www.site.com/index.php/Table/شروع-با-مامبو/
[quote author=majid-66 link=topic=14569.msg84158#msg84158 date=1219822264]
1- تغییر در مجموعه ها ، بخش ها ، و مطالب:
نام بخش ها را به انگلیسی تغییر دهید، عنوان مجموعه ها را نیز به انگلیسی، عنوان مستعار مطالب را نیز انگلیسی(این کار نه فقط برای sef بلکه یک کار لازم است ولی نگارن نباشید چون شما عنوان مجموعه را به لاتین می نویسید ولی نام مجموعه و همچنین در قسمت مدیریت منو میتوانید از فارسی استفاده کنید)
[/quote]
[hr]
برای این یکی هم :نقل قول:
4- اين index.php هم كه وسط آدرس مياد رو ، نميشه حذفش كرد؟
7- اگر تا به اینجا همه چیز مرتب است برای حذف index.php از داخل آدرس می توانید کد زیر را داخل فایل .htaccess کپی کنید فقط توجه داشته باشید که کد های مشابه این کد در این فایل با # غیر فعال کنید.
نکته: لازم به ذکر که این فایل ورژن 1.3.4 می باشه و شما می توانید از این ورژن استفاده کنید وفقط باید برای ارتقاء آن در تنظیمات sh404sef قسمت پیکربندی تب پیشرفته--> تقویت پیکربندی تمام گزینه ها حفظ پیکربندی فعال باشد تا بعد از حذف این ورژن و نصب ورژن جدید تمام پیکربندی های و آدرس ها حذف شوند .کد:########## Begin - 3rd Party SEF Section
############# Use this section if you are using a 3rd party (Non Joomla! core) SEF extension - e.g. OpenSEF, 404_SEF, 404SEFx, SEF Advance, etc
#
RewriteCond %{REQUEST_URI} ^(/component/option,com) [NC,OR] ##optional - see notes##
RewriteCond %{REQUEST_URI} (/|\.htm|\.php|\.html|/[^.]*)$ [NC]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule (.*) index.php
#
########## End - 3rd Party SEF Section
[/quote]
موفق باشید...
یــــــــــــــــاعــــــ ـــــــــــلی
علي جان قربون دستت ، دوتاش حل شد O0
ولي شماره هاي 2 و 4 همچنان پابرجاست .
شماره 2 رو كه راستش اصلا متوجه نشدم چكار بايد بكنم .
شماره 4 هم ، همونطور كه فرمودي كپي كردم و با # دستورهاي مشابه رو غير فعال كردم ، ولي بازم نشد .
لطف ميكني اين دوتارو بيشتر توضيح بدي.
يه دنيا ممنون از محبتت :)
سلام. برای شماره 2 این کار را بکنید :
6- آدرس صفحه اصلی امکان دارد فارسی باشد برای تغییر آن هم می توانید ، که می توانید داخل تنظیمات sh404sef رفته و قسمت نمایش و ویرایش آدرس های بهینه ، صفحه اصلی فارسی را بیابید و به انگلیسی مثلا home تغییر دهید.
[/quote]
همون کار هست که در پست قبل گفتم منتها با یه روش دیگه ;)
در مورد شماره 4 هم به قسمت مدیریت کامپوننت بروید --> sh404SEF Configuration --> تب Advanced --> مطمئن شوید Rewriting mode روی with .htaccess (mod_rewrite) تنظیم شده. اگر تنظیم نشده بود، پس از انجام این کار هنگام ذخیره، کش را هم خالی کنید. (موقع ذخیره کردن سوال می کنه که کش پاک بشه یا نه، ok کنید.)
یـــــــــــــــــــــاعـ ـــــــــــــــلی