سلام به دوستان عزیز
من هم رقته بودم تعطیلات البته تو تعطیلات یک مقدار روی ترجمه کار کردم چیز زیادی نموده سعی می کنم زودتر تموم کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به دوستان عزیز
من هم رقته بودم تعطیلات البته تو تعطیلات یک مقدار روی ترجمه کار کردم چیز زیادی نموده سعی می کنم زودتر تموم کنم
[quote author=amir.d link=topic=13553.msg74426#msg74426 date=1212904481]
emadجان حالا چرا خدا رو شکر ??? یعنی انقدر ...
[/quote]
نه امیر جان این حرفا چیه؟ شما سروری. دو روزه منتظرتیم بیای این کامپیوننت رو آپ کنی ;)
به هر حال دستت درد نکنه. خیلی لطف کردی.
[quote author=emad_67 link=topic=13553.msg74439#msg74439 date=1212912647]
نه امیر جان این حرفا چیه؟ شما سروری. دو روزه منتظرتیم بیای این کامپیوننت رو آپ کنی ;)
به هر حال دستت درد نکنه. خیلی لطف کردی.
[/quote]
آقا شما Serveri یعنی چی ??? ؟ (انقدر این بحث سرور ها داغ شده که اشتباه خوندم ;D)
خواهش میکنم .
امروز خیلی سرم شلوغه (چون روز اول بعد از تعطیلات هست ) ولی دارم روش این وسطا کار می کنم .
موفق باشید
امیر
امیر جان یه سوال
وقتی که بعضی آدرس ها رو عوض میکنیم، آیا بازم آدرس های قبلی توسط موتور های جستجو ایندکس میشه؟
چون همچنان دسترسی با آدرس های قبلی هم به اون بخش مورد نظر موجود هست اینو پرسیدم ببینم آدرس های قبلی هم ممکنه ایندکس بشن یا نه فقط جدید ها ایندکس میشن؟
یه سوال دیگه هم اینکه این کامپوننت nokkeaw چیه و چیکار میکنه؟
ممنون
emad جان
در مورد ایندکس کردن ، میشه گفت به مرور زمان آدرس های جدید ایندکس خواهند و جایگزین قبلی ها میشن . این عالیه که لینک های قبلی قابل دسترس هستن چون تازمانی که موتور های جستجو آدرس های جدید رو کشف ! کنند و ... کاربرها از همون لینک های قبلی به مطالب مورد نظر میرسند .
کامپوننت nokkaew هم برای چند زبانه کردن سایت هست . (یه سرچ کن زود تر به جوابت میرسی . :-X)
موفق باشید
امیر
سلام
الان مشکل لینک های فارسی برای این کامپوننت برای مطالب سایت حل شده(با عنوان مستعار) اما همین مشکل با remository وجود داره واینجا دیگه خبری از عنوان مستعار نیست .
چطور میشه لینک صفحات در remository را انگلیسی قرار داد برای موتور های جستجو ، ولی برای بازدید کننده کلمات فارسی نمایش داده بشه.
من عنوان صفحه را در remository انگلیسی نوشتم و نامش را فارسی ولی تاثیری نداشت یعنی وقتی به صفحه مورد نظر می رفتی مثلا نام لینک فارسی بود مامبو لرن ، توی آدرس بار هم فارسی بود و فقط بالای Firefox یه کلمه انگلیسی قسمت تایتل بار وجود داشت
mambolearn
حالا چه کنییم؟ یعنی میگی از remository استفاده نکنیم بریم سراغ روش های سنتی؟
[quote author=majid66 link=topic=13553.msg74600#msg74600 date=1213014858]
سلام
الان مشکل لینک های فارسی برای این کامپوننت برای مطالب سایت حل شده(با عنوان مستعار) اما همین مشکل با remository وجود داره واینجا دیگه خبری از عنوان مستعار نیست .
چطور میشه لینک صفحات در remository را انگلیسی قرار داد برای موتور های جستجو ، ولی برای بازدید کننده کلمات فارسی نمایش داده بشه.
من عنوان صفحه را در remository انگلیسی نوشتم و نامش را فارسی ولی تاثیری نداشت یعنی وقتی به صفحه مورد نظر می رفتی مثلا نام لینک فارسی بود مامبو لرن ، توی آدرس بار هم فارسی بود و فقط بالای Firefox یه کلمه انگلیسی قسمت تایتل بار وجود داشت
mambolearn
حالا چه کنییم؟ یعنی میگی از remository استفاده نکنیم بریم سراغ روش های سنتی؟
[/quote]
مجید جان برو توی تنظیمات و skip کن remository را بعد از یک کامپوننت SEF دیگه میتونی برای مرکز دانلود استفاده کنی یا حتی غیر فعالش کنی .
من نمی خواستم skip کنم می خواستم مشکل حل بشه ولی" یک کامپوننت دیگه" هم حرفی خوبی چون تو خود سایت remository یه همچین چیزی دیدم
ممنون
یل علی مدد
سلام
دوستان از ترجمه چه خبر ؟
من تونستم این کامپوننت رو با کامپوننت Nokkaew استفاده کنم :D . البته یه خرده ایراد داره که باید برطرف بشه ، مثلا یکی اینکه باید Insert language code in URL حتما "yes" تنظیم بشه وگر نه فقط زبان دیفالت رو برمی گردونه .
و البته برای استفاده این دوتا باهم باید یه خط هم در کامپوننت Nokkaew دست کاری بشه . ;)
خیلی این روزها سرم شلوغه . باید این خبر رو دو روز پیش میدادم ولی نشد . :-\
این کامپوننت برای اینکه به صورت کامل و درست کار کنه هنوزم کار داره ولی فعلا در شرایطی هست که میشه ازش استفاده کرد .
من رو هم از وضعیت ترجمه بی خبر نذارید . دارم هنوزم تو وقت های خالی روش کار می کنم . ممنون از همکاریه خوبتون :)
موفق باشید
امیر
آخ ببخشید بازم دوتا شد ;D
آخرش هم یادم رفت بگم که نیمی از مشکلات با تغییر فایل configuration.php و استاندار (از نظر من ) کردنش انجام شد .
من مامبو رو انگلیسی و ... رو دانلود کردم و حتی خود فایل configuration.php-disk رو هم بررسی کردم . در تمام اونها mosConfig_lang رو برابر نام زبان قرار دادن (مثلا english)
و برای mosConfig_locale نام ایزو رو قرار دادن (مثلا en) . منم از همین روش استفاده کردم و فایل رو با همین ساختار در آوردم -- در مامبو فارسی هر دوی این متغیر ها برابر fa_IR قرار گرفته -- و mosConfig_lang را برابر persian قرار دادم . چون در خود کامپوننت nokkaew هم به همین شکل تعریف شده .
این رو گفتم که اگه درستش اینه (اگه!) در ورژن بعدی تغییر کنه .
ممنون .