آقاي فيروزمندان ناراحت نشين. به هرحال اين چيزا پيش مياد چه خواسته چه ناخواسته. اما خوب دوستان هم بايد توجه كنند كه ديگه بي انصافي نكنند.
نمایش نسخه قابل چاپ
آقاي فيروزمندان ناراحت نشين. به هرحال اين چيزا پيش مياد چه خواسته چه ناخواسته. اما خوب دوستان هم بايد توجه كنند كه ديگه بي انصافي نكنند.
آقای فیروز مندادن عزیز، من قصد ناراحت کردن شما و گروه پرتلاش مامبو لرن رو ندارم، من در انجمن های مامبو لرن یه کاربر هستم، من فقط یه درخواست داشتم، همین، شما میتونستید بگید این کار برای گروه ممکن نیست، میتونستید بگید این کار هزینه داره و باید از فلان طریق درخواست بدم تا هزینه اش بهم اعلام بشه، یا میتونستید مثل پاسخ دوست عزیزمون آقای رادمهر در مورد فایل های زبان بفرمائید همینه که هست میخوای بخوا نمیخوای...، و بعد هم تاپیک رو آرشیو کنید، یه سوال برای من پیش اومده، اصلا شما قبل از جواب دادن پست من رو هم میخونید؟ اگر خونده باشید حتما دیدید که نوشتم مدیران محترم و عزیز مامبو لرن با بیل وایسادن تو انجمن تا یه نفر یه باگ از مامبو بگیره و اونها بکوبن تو سرش، من میدونم که گرفتن باگ از مامبو به نفع خودم هست و در ورژن بعد این مشکل حل میشه، ولی خواهشا یه نگاه به انجمن های مامبو انگلیسی بندازید و ببینید چطور از کسی که یه باگ میگیره تشکر میشه البته میدونم که خودتون یکی از اعضای فعال اون انجمن هستید، یه نگاه به بنیاد موزیلا بندازید و ببینید که برای هرکسی که یه باگ از فایر فکس بگیره یه مجموعه کامل از محصولات فروشگاهشون رو میفرستن و بعد هم یه نگاه به رفتار مدیران مامبو لرن در چینین حالتی... اوپن سورس قبل از هر چیز یعنی احترام گذاشتن به کاربر یعنی همه با هم یه نرم افزار رو بسازیم و همه با هم ازش استفاده کنیم، شما که حتما مراحل کار رو در شرکتهای بزرگ برنامه نویسی میدونید، یکی از مراحل کار باگ گیری هست و در این شرکتها افرادی فقط کارشون انجام تست های مختلف و استفاده از نرم افزار و باگ گیری اون هست، به نظر شما شخصی که با استفاده از یه نرم افزار اوپن سورس باگ های اون رو میگیره و این باگ ها رو گزارش میکنه در ساخت این نرم افزار شریک نیست و دین خودش رو برای استفاده از این نرم افزار ادا نکرده؟ آقای فیروز مندان عزیز خواهش میکنم باور کنید که کاربران آی کیوشون بالاتر از جلبک هست، از زمانی که مامبو 4.6.2 منتشر شده بارها فایل دانلود اون توسط تیم مامبو لرن تغییر داده شده و خودم شاهد این تغییرات بودم نمیدونم دلیل اینکه مدیران سایت اسرار دارن که هیچ تغییری تا ورژن بعد داده نخواهد شد چیه، مشکلات مامبو انگلیسی به کنار، چرا کاربر باید تا زمان انشتار نسخه بعدی مامبو اشتباهات در ترجمه رو تحمل کنه؟ چرا تیم مامبو لرن حاضر نیست روش تغییر در ترجمه ها رو بگه؟ اگر ترس از برداشتن کپی رایت هست که به هزار و یک روش میشه کپی رایت رو برداشت، نمیدونم چرا هر چقدر بیشتر در مورد تغییر در ترجمه ها سوال میکنم کمتر به جواب میرسم، آقای فیروز مندان عزیز کسب درآمد از اوپن سورس کاری هست که در همه جای دنیا برای بقای اینگونه موسسات مرسومه ولی بهتر نیست برای رضایت کاربران، جذب کاربران بیشتر و دسترسی مطلوب و سریع کاربران به امکانات روش درست و استانداردی رو برای کسب درآمد از اوپن سورس داشته باشید، به نظر شما ارجاء کاربران برای درخواست یه کامپوننت به پیغام خصوصی و بعد هم دادن یه مبلغ بالا به اونها روش درستی برای کسب درآمد از اوپن سورس هست؟ البته این هم یک روشه ولی مشکلات زیادی داره
به هر حال قصد من خراب کردن گروه نیست، که امیدوارم شما هم متوجه این موضوع باشید، برای من مهم گرفتن جواب سوالم و ارتقاء گروهی هست که از نتیجه کارشون استفاده میکنم.
امیدوارم از من دلخور نباشید :-*
ُسلام
متاسفانه با پست هایی که از شما در مورد مامبولرن در سایتهای دیگه دیدم بد ندیدم توضیحاتی در مورد شما بدم :
این دوست ما جناب SOOOOT در یزد ساکن و شاغل هستن . به امر شریف Rename مامبو و کلیه portal ها اشتغال دارند .
دسترسی ایشون در انجمن مجیدآنلاین چندی پیش یعنی دقیقا در Thursday 15 February 2007 به علت "توهین و الفاظ رکیک" توسط دوست خوبم امید بسته شد !
همینطور که میبینید سابقه ایشون در همه جا خرابه !
--------------------------------
و اما در مورد مطالبی که در بالا نوشتید :
درخواست را معمولا با کلماتی همچون اگر امکانش هست - اگر براتون مقدوره - لطفا - شروع میکنند نه :
این جملات شخصیت شما رو میرسونه !نقل قول:
خب چرا فارسیش نمیکنید؟
اگر هیچ کامپوننت فارسی فرم سازی برای مامبو 4.6 وجود نداره خب یه دونه فارسی کنید دیگه
در مورد بیل :
مدیران مامبولرن با بیل ایستادن تا جلو شما و امثال شمایی که بویی از فرهنگ OpenSource نبردید و تنها هدفتون از سوالها Rename مامبوست ، بایستند .
در مورد اپن سورس و احترام :
جمله جالبی بود از جانب شما اما آیا شما بویی از احترام بردید ؟ لطفا پستهای خودتون رو بخونید ! صحبتهای کذبی که در مورد مامبولرن در انجمن های دیگه کردید رو مرور کنید ! توقع دارید با شما چه برخوردی بشه ؟
در مورد روش ترجمه :
ما قبلا هم گفتیم . مامبولرن از مدیریت ترجمه تمامی قسمتهای مامبو را ترجمه کرده . اگر شما سوادتون در حدی نیست که بتونید از اون قسمت استفاده کنید و از اون بنام ویترین نام میبرید و اطلاعی در مورد Gettext ندارید مشکل ما نیست ! در این رابطه به کلاسهای مربوطه مراجعه کنید . ما ترسی از برداشتن کپی رایت نداریم . این کار تنها شعور ، فرهنگ و معرفت شخص رو میرسونه !
در مورد هدف شما : شما نوشتید :
کاملا با پستهایی که در انجمن های دیگه دادید مشخصه ! برای شما مهم گرفتن جواب سوالتون هست -این جمله درسته - اما در مورد بقیه جملات باید بگم کاملا دروغ محض است .نقل قول:
به هر حال قصد من خراب کردن گروه نیست، که امیدوارم شما هم متوجه این موضوع باشید، برای من مهم گرفتن جواب سوالم و ارتقاء گروهی هست که از نتیجه کارشون استفاده میکنم.