پاسخ : سوال درباره تغییر پرمیشن ها در هاست لینوکس با کنت
خیر مشکلی در ترجمه نیست!
شما دوست دارید همه چیز رو کشش بدید؟
از یه طرف وقتی به شما میگند فلان کار رو بکنید توضیح میخواید آخرشم میگید نفهمیدم!!!
بگذارید روی 777 هم خودتون رو راحت کنید هم خلق خدا رو!
مشکلی هم از نظر امنیتی برای اون فولدر کش پیش نمیاد ان شاء الله!
[color=blue][quote author=محمد link=topic=10817.msg58086#msg58086 date=1199378838]
خیر مشکلی در ترجمه نیست!
شما دوست دارید همه چیز رو کشش بدید؟
از یه طرف وقتی به شما میگند فلان کار رو بکنید توضیح میخواید آخرشم میگید نفهمیدم!!!
بگذارید روی 777 هم خودتون رو راحت کنید هم خلق خدا رو!
مشکلی هم از نظر امنیتی برای اون فولدر کش پیش نمیاد ان شاء الله!
[/quote]
سلام آقا محمد خوش اخلاق مهربون که الان داری منو نمیزنی
نه من دوست ندارم همه چیز رو کشش بدم اتفاقا انقده دوست دارم همونی اولی که سوالم رو پرسیدم جوابش رو بگیرم یا اصلا قبلش تو سرچ جوابم رو پیدا کنم یا اصلا قبل ترش خودم بلد باشم و نیام بپرسم
خب من که نمیتونم فلان کار رو که شما میگید رو بدون اینکه بدونم با انجامش چه اتفاقی میفته و یا اصلا به چه درد میخوره انجامش بدم تازه اگر نفهمم چی به چی میشه باز دفعه بعد هم باید بیام بپرسم ولی اگر منطقش رو بفهمم دیگه واسه یه سوال مشابه همون قبلی مزاحمتون نمیشم
آخه اگر بگذارم روی 777 و بگم مشکلی پیش نمیاد انشالله وقتی که سایت هک شد میان منو میکشن و میگن اشهد ان لا اله الا الله ... خلق خدا هم راحت میشن اینجوری
خب یه نفر توضیح بده واسه چی وقتی که فولدر کش سطح دسترسیش 775 هست بازم این قسمت میگه سطح دسترسیش رو بگذارید 755 این برای من سوال هست و میخوام جوابش رو بدونم والا از قبل با گذاشتن سطح دسترسی این فولدر روی 777 مشکلش رو حل کردم و بعد از فعال کردن کش هم باز سطح دسترسیش رو به 755 تغییر دادم و به خوبی هم کار میکنه هر چند بازم این اروره رو که توی عکس هست میده
برای چی با اینکه سطح دسترسی کانفیگ 644 بود بازم میزد قابل ویرایش و وقتی تیک غیر قابل ویرایش کردن این فایل پس از ذخیره تغییرات رو زدم سطح دسترسیش شد 444 و این دفعه غیر قابل ویرایش شد
آخه چرا اینا این شکلین اگر سطح دسترسی تمام فایل ها رو بگذارم 444 مشکلی پیش میاد ؟ ( توی این هاست و فقط فایلها )
آخه از کجا بفهمم که توی یه هاست سطح دسترسی ها چجورین این هاست ها که با هم فرق میکنن که :'(
نکته : من به هیچ عنوان از هیچ کس طلب کار نیستم همه اینا رو هم به صورت یه سوال مطرح کردم که اگر یک نفر لطف کنه و منت بگذاره و جواب بده تا آخر عمر مدیونش هستیم و امیدوارم یه روزی بتونم جبران کنم ( حالا باز بیاید بگید اینجا هیچ کس موظف به جواب دادن نیست و قوانین سایت رو یاد آوری کنید و اینا و هی منو کتک بزنید )
سلام
نقل قول:
( حالا باز بیاید بگید اینجا هیچ کس موظف به جواب دادن نیست و قوانین سایت رو یاد آوری کنید و اینا و هی منو کتک بزنید )
آقا من که گفتم دیگه تکرار نمیشه من اگه هر جای این انجمن به هم فحش هم که دادند من ککمم نمیگزه بابا شما که اینجا منو سکه یه پول کردی
من گناه کردم گفتم سوالاتو با تاپیکهای مختلف بپرس که زودتر به جوب برسی
بعدم که معذرت خواهی کردم و جواب چند تا سوالاتو دادم که دیگه این چه حرفیه که میگی قوانین سایت رو یاد آوری میکنی ؟!!
شما با این جوابی که به من دادین گفتم تا یه هفته تو انجمن پیدام نشه بعد به این بنده خدا میگی بد اخلاق ؟؟!!
دیگه بهتره این موضوع کش پیدا نکنه
جانم !
به خدا وقتی اینا رو مینوشتم اصلا یادم هم نبود شما چی گفته بودی
منظورم به هیچ عنوان شما نبودید!
بعدش هم زدن و ... یعنی چی ! بابا شوخی کردم !!! :-*
آقا یا خانم سوت!!
پرمیشن ها در هر سرور فرق میکنه! بدلیل متفاوت بودن owner ها!
سرور شما رو هم که ما ندیدیم. لطف کنید به پشتیبانی سرور بگید اونها براتون کامل توضیح میدند.
آقا محمد عزیز
دوست گرامی , من که از همون اول گفتم صاحب سرور این چیزا رو بلد نیست و به دلیل اینکه یکی از اسپانسر های گروه دارنده این سایت هست مجبوریم از سرورهای خودشون استفاده کنیم
بعدش هم من که گفتم اینا بیشتر سوالات من هست تا مشکلاتم و قصد من از پرسیدن این سوالات دونستن جوابشون هست نه رفع مشکل که برم به صاحب سرور بگم و اون هم رفعش کنه و منم نفهمم چیکار کرده
به هر حال دستتون درد نکنه , ممنون از وقتی که گذاشتید
ضمنا با این آیدی هم خانوم پست میده هم آقا ;)
پس دوباره قوانین انجمن رو مطالعه کنید!
چون ما اینجا به سوالات مربوط به مامبو جواب میدیم نه سوالات مربوط به سرور و لینوکس و ... که وظیفه ای هم در این قبال نداریم
این مسائل به مدیر سرور مربوط هست نه ما و مدیر سروری هم که جیز پیش پا افتاده ای مثل این مورد رو نمیدونه به هیچ دردی نمیخوره!!
رادمهر جان عزیز , من دارم در مورد مامبو میپرسم نه سرور من که نمیتونم مامبو روی کله خودم نصب کنم که , خوب مامبو رو روی سرور نصب کردم و حالا هم یه سری از سوالاتم مربوط میشه به مامبو و نکته هایی که در نصب و راه اندازی اون رو سرور ها و با کنترل پنل های مختلف وجود داره
میشه در مورد این owner ها بیشتر تو ضیح بدید ؟
من هنوز متوجه یه چیزی نشدم یعنی تو این سروری که من الان دارم روش کار میکنم ادمین سرور کاری کرده که 644 قبل ویرایش معنی بده و 444 غیر قابل ویرایش ؟ اگر همچین موردی هست من از کجا باید اعداد مربوط به سطوح دسترسی رو پیدا کنم , یعنی از کجا باید بفهمم با چه عددی فایل قابل ویرایش و با چه عددی فایل غیر قابل ویرایش میشه و مثلا از کجا باید بفهمم که 444 در این سرور معادل 644 در یه سرور معمولی ( پیشفرض ) هست ؟
دوست عزیز!
2 صفحه در مورد owner توضیح دادیم!
شما هنوز متوجه نشدید تقصیر ما نیست! لطف کنید کمی در اینترنت جستجو کنید یا help کنترل پنل سرورتون رو مطالعه کنید.
444 در سرور شما غیر قابل ویرایش هست!
اگه به اون نوشته های بالای اعداد توجه کنید حتما متوجه میشید!!!
بر اساس همون نوشته ها 444 یعنی فقط قابل خواندن توسط همه
ولی سوال من اینجاست که چرا در سرور های دیگه وقتی سطح دسترسی فایل کانفیگ رو میکنم 644 ( قابل خواندن توسط همه و قابل نوشتن فقط توسط مدیر ) توی قسمت تنظیمات اصلی مامبو مینویسه فایل کانفیگ غیر قابل ویرایش میباشد ولی توی این سرور وقتی سطح دسترسی این فایل رو 644 قرار میدیم مینویسه فایل کانفیگ قابل ویرایش میباشید و بعد از اینکه تیک غیر قابل ویرایش شدن این فایل بعد از ذخیره تنظیمات رو میزنم و دکمه سیو رو میزنم سطح دسترسی فایل رو به 444 تغییر میده و این دفعه مینویسه فایل کانفیگ غیر قابل ویرایش میباشد , چیزی که من متوجه نمیشم اینه که چرا فایل کانفیگ در این سرور حتی با دسترسی 644 قابل ویرایش میباشد و آیا این موضوع فقط مربوط به فایل کانفیگ میشه یا اینکه اعداد مربوط به سطح دسترسی فایلها و فولدر ها در این سرور با سرور های دیگه فرق داره و مثلا 644 در این سرور معنی غیر قابل ویرایش رو نداره یا مثلا معادل 777 در سرور ها دیگه هست