Re: ماژول کل بازدید کنندگان و بازدیدکنندگان در یک روز
ببخشید اما یه مسئله کوچیک داره این ماژول
وقتی اونو مرحله دسترسیش رو بالا می بری که فقط یوزرهای Special ببینندش تا زمانی که یوزر Special وارد سایت نشه کانتر تغییر نمیکنه و تعداد یوزرها رو در حالت معمولی کمتر نشون میده وقتی 70 نفر داخل سایت باشند و خود آمار مامبو بگه 70 تا الان آنلاین هستند این شمارنده مثلا 40 نفر رو نشون میده
مسئله اول که هیچی اما مسئله دوم اینکه کانتر کاربران حاضر خود مامبو مشکل داره یا ماژول ذکر شده؟
یه سوال
تعداد یوزر های Special شما همون مثلا ۴۰ نفر هست؟
علی جان ماژول حاضرین در سایت خود مامبو یه مقدار مشکل داره ...
آره منم به این نتیجه رسیده بودم انگار موتورهای جستجوگر رو هم بازدید کننده حساب میکنه حتی گاهی به محض اینکه سایت راه اندازی میشه تعداد بالایی رو میگه الان آنلاین هستند
ممنون
در ماژول آمار بازدیدها، پارامتری وجود داره به نام، مدت زمان بین دو بازدید، این عدد 60 که بصورت پیش فرض نوشته شده بر اساس ثانیه است؟
اگر بر اساس ثانیه است پس چرا وقتی من اونو 10 می زارم و دوباره رفرش می کنم، به کانتور اضافه نمیشه . . .
ضمنا آموزش قراردادن کانتور به آدرس mambolearn.com\countor.htm هم بالا نمیاد.
سلام
اون پارامتر بر حسب دقیقه است نه ثانیه
یا علی/خداحافظ
در ماژول آمار بازدید ها مشکلی دارم و اون این که در تعداد بازدید کننده های دیروز و امروز، وقتی ساعت از 11 شب می گذره کنتور مربوط به بازدید های امروز صفر میشه، در حالی که هنوز یک ساعت به پایان امروز مونده است. آیا میشه درستش کرد...
چک کردین ببینید ساعت سرور شما چنده و با شما چقدر اختلاف داره ؟
پاسخ : ماژول کل بازدید کنندگان و بازدیدکنندگان در یک رو
منم تو این قسمت یه مشکل دیگه دارم
اونم اینه که : تعداد افراد آنلاین بعضی وقتا بیشتر میشه ولی تعداد بازدید نه ...
البته این افراد رو من خودم دعوت میکنم و امتحان میکنم که میبینم باز هم تغییری نکرده ..
البته من از وبگذر هم استفاده میکنم و وقتی تنظیمشون کردم 1 بازدید اختلاف داشتن ، اما حالا 260 تا اختلاف دارن.
آیا جدیدا چیزی تغییر کرده ؟!
پاسخ : ماژول کل بازدید کنندگان و بازدیدکنندگان در یک رو
سلام
خیر تغییری نکرده اما تعداد بازدید بر اساس IP هست و یکبار ثبت میشود . اگر همان شخص مجددا وارد سایت شود به تعداد بازدید اضافه نمیشه بلکه تعداد HIT شما تغییر میکنه و بالا میره