قالب رو آپلود کنید و لینکش رو برام به صورت خصوصی بفرستید تا ایراداش رو بگیرم.
نمایش نسخه قابل چاپ
قالب رو آپلود کنید و لینکش رو برام به صورت خصوصی بفرستید تا ایراداش رو بگیرم.
فرستاده شد!!
فایل jm_cssmenu.php در لاین 57 بجای topmenu باید عبارت "منوی بالا" یا هر منویی که میخواین نمایش داده بشه رو تایپ کنید.
من عبارت "منوی بالا" رو قرار دادم.
میتونید از منو های دیگه در بالا استفاده کنید. کافیه بجای "منوی بالا" نام منوی دلخواهتون(مثلا: "منوی اصلی") رو بگذارید.
یا علی
بقیه منو ها رو باید چیکار کنم جناب بلال ؟
یعنی چی؟
شما تنها میتونید از یک نوع منو در بالا استفاده کنید.
گفتم کافیه نام نوع منوی دلخواهتون رو که میخواین بالا نمایش داده بشه رو اونجا تایپ کنید.
[quote author=balal link=topic=11210.msg68037#msg68037 date=1207928001]
فایل jm_cssmenu.php در لاین 57 بجای topmenu باید عبارت "منوی بالا" یا هر منویی که میخواین نمایش داده بشه رو تایپ کنید.
میتونید از منو های دیگه در بالا استفاده کنید. کافیه بجای "منوی بالا" نام منوی دلخواهتون(مثلا: "منوی اصلی") رو بگذارید.
یا علی
[/quote]
مثلا در لاین 57 فایل jm_cssmenu.php بجای "منوی بالا" میتونید بنویسید "منوی اصلی"
خب پس بقیه منها چی ؟
منوی سمت راست و...
اصلا این قالب فقط منوی بالا رو نشون میده و نه مطالب نه بقیه منوها رو نشون میده !!
باید چیکارش کرد ؟
[quote author=balal link=topic=11210.msg68044#msg68044 date=1207934706]
یعنی چی؟
شما تنها میتونید از یک نوع منو در بالا استفاده کنید.
گفتم کافیه نام نوع منوی دلخواهتون رو که میخواین بالا نمایش داده بشه رو اونجا تایپ کنید.
[quote author=balal link=topic=11210.msg68037#msg68037 date=1207928001]
یا علی
[/quote]
مثلا در لاین 57 فایل jm_cssmenu.php بجای "منوی بالا" میتونید بنویسید "منوی اصلی"
[/quote]
خوب بخونید.
شما نمیتونید همه ی انواع منو رو تو این قسمت نشون بدین. باید یک نوع رو انتخای کنید تا نمایش داده بشه.
روش این کار رو هم بالا گفتم.
یعنی این قالب فقط یه منو میخوره اونم بالاست ؟
من میگم پس منوی سمت راست و ... رو چطور باید بیاریم اون که مال منوی بالاست
مطالب چرا نمیاد ؟
شما باید قسمت های دیگه رو تو قالب تعریف کنین اگه نمیاد...
آموزش های سایت رو بخونین مربوط به قسمت های مختلف قالب و همین طور مربوط به پارامتر های mosLoadModules که هیچی نذارین یا 1 بذارین یا -1 یا ...کد:mosLoadModules('right');
[quote author=mr_aliagha link=topic=11210.msg68066#msg68066 date=1207944132]
شما باید قسمت های دیگه رو تو قالب تعریف کنین اگه نمیاد...
آموزش های سایت رو بخونین مربوط به قسمت های مختلف قالب و همین طور مربوط به پارامتر های mosLoadModules که هیچی نذارین یا 1 بذارین یا -1 یا ...کد:mosLoadModules('right');
[/quote]
ربطی به این نداره
[quote author=ninjavo link=topic=11210.msg68060#msg68060 date=1207940718]
یعنی این قالب فقط یه منو میخوره اونم بالاست ؟
من میگم پس منوی سمت راست و ... رو چطور باید بیاریم اون که مال منوی بالاست
مطالب چرا نمیاد ؟
[/quote]
آیا تو منوی بالا منویی ایجاد شده ؟؟
تا ایجاد نشه نمایش داده نمیشه.
اگه بازم مشکل داری آدرس سایت، نام کاربری و پسورد بخش مدیریت سایتتون رو بفرستین برام تا چک کنم.