سلام
برای حل اون مشکل ببین بسته ی تقویم فارسی رو نصب کنی حل میشه؟ (شاید نشه ها، فقط یه حدسه )
یا علی علیه السلام
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
برای حل اون مشکل ببین بسته ی تقویم فارسی رو نصب کنی حل میشه؟ (شاید نشه ها، فقط یه حدسه )
یا علی علیه السلام
جناب شكرزاده ي عزيز
حدس شما كاملا درست بود با نصب بسته جلالي كه از سايت SMFLEARN گرفتم اين مشكل به راحتي حل شد .
درود فراوان بر شما ، در ضمن جناب فيروزمندان من يك سوالي به ايميل info ارسال كردم اما شما جواب نداده ايد در صورت امكان
سپاسگذارتان خواهم شد كه آن را بي پاسخ نگذاريد .
اين فارسي تمز را چه كارش كنم ؟
سلام
فارسی تمز رو ببین از کجا میخونه... احتمالا تو قالب هست دیگه :) فایل هاش رو باز کن، و اون عبارت رو جستجو کن
ایشالا پیدا میشه
یا علی علیه السلام
[quote author=car20 link=topic=11392.msg60681#msg60681 date=1201615226]
با عرض معذرت ، اين جمله ي Theme design by FarsiThemes.com كه در فوتر قالب مي باشد را چگونه بايد حذف كنم .
البته من تا به حال به كپي رايت را تغيير نداده ام اما اين مورد فرق داره ، سايت فارسي تمزي ديگر وجود ندارد م ويك سايت خارجي جايگزين آن شده و من دوست ندارم لينك الكي به سايتي كه يكجورايي احساس مي كنم داره از اين قالب هاي تيم فارسي تمز سو استفاده مي كنند .
[/quote]
لینک فارسی تم به صورت کد شده در آرایه هستش
توی فایلهاش بگردید راحت پیداش میکنید ، یک کد حجیم که مشخصه
نوید جان
میشه خواهش کنم یکمی بیشتر توضیح بدین که من کجا را باید ویرایش کنم ؟
بعد آیا از قسمت مدیریت , ویرایش قالب این کارو باید انجام بدهم یا باید فایل را با نرم افزاری ویرایش کرده و دوباره آپ کنم .؟
قالبو برام بفرست تا حذفش کنم و توی سایت هم متشرش کنم
با تشکر از شما دوست خوبم , با پیغام خصوصی فرستادم
با عرض پوزش
فراموش کردم , من قالبی را فرستادم که خودم همینک از سایت شخصی دانلود کردم , در حال حاضر قالب اصلی را ندارم اما شاید در بین سی دی هایم موجود باشد
اگر لازم بود بفرمائید تا من اصل قالب ها را برایتان ارسال کنم , البته تنها تغییری که من در این قالب داده ام تغییر در لوگوی آن است که عکس فکر کنم تصویر یک خانم بود , فقط همین در هر صورت در صورت نیاز بفرمائید . بگردم سورس اصلی را پیدا کنم و آپ لودشون کنم .
لطفا سورس اصلی را برام بفرستید
در ضمن در سایت smflearn کلیه قالب هایی که قبلا توسط farsithemes فارسی شده بودند و پس از سازگاری با smf 1.1.4 و حل مشکل کپی رایت در سایت منتشر کردیم