بله با کدهای بالا حل کردم اون مورد رو و ایراد دیگه رو اون سطرهای مربوطه رو پاک کردم حل شد. متاسفانه سایتم تو لوکال هست . الان نه با firefox ونه با explorer هیچکدوم متنها متحرک نیستن و ثابت موندن و با رفرش عوض میشن
نمایش نسخه قابل چاپ
بله با کدهای بالا حل کردم اون مورد رو و ایراد دیگه رو اون سطرهای مربوطه رو پاک کردم حل شد. متاسفانه سایتم تو لوکال هست . الان نه با firefox ونه با explorer هیچکدوم متنها متحرک نیستن و ثابت موندن و با رفرش عوض میشن
سلام دوست عزیز
من هم مشکل شما رو دارم.
میشه بگید چجوری مشکل رو بر طرف کردید.
درجائی که قراره مطالب حرکت کنه همین پیغام Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/utima082/public_html/modules/mod_scroll_news رو میده
چرا به جای این کارا ، یه ماژول جدید نمی سازین و تو کدش دستورات مربوط به متن متحرک رو بذارین؟!
[quote author=hmn566 link=topic=11640.msg65977#msg65977 date=1206010701]
سلام دوست عزیز
من هم مشکل شما رو دارم.
میشه بگید چجوری مشکل رو بر طرف کردید.
درجائی که قراره مطالب حرکت کنه همین پیغام Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/utima082/public_html/modules/mod_scroll_news رو میده
[/quote]
قبل از اون خط یه if.... بگذارید...
(تو انجمن if foreach رو سرچ کنید)
یا علی علیه السلام
قبل از اون خط یه if.... بگذارید...
(تو انجمن if foreach رو سرچ کنید)
یا علی علیه السلام
[/quote]
میشه یک کم بیشتر توضیح بدین
داستان اینکه هیچ مطلبی نشون نمیده.
فقط پیغام خطا داخلش میچرخه
این بالا میاد:
Notice: Use of undefined constant _CURRENT_SERVER_TIME - assumed '_CURRENT_SERVER_TIME' in /home/utima082/public_html/modules/mod_scroll_news.php on line 55
این هم میچرخه:
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/utima082/public_html/modules/mod_scroll_news.php on line 94
سلام
در مورد اولی سرچ کنید...
دومی... تنظیماتش رو درست انجام ندادید ، ببینید چیزی برای نمایش توش ست کردید یا خیر؟
یا علی علیه السلام
سلام به دوست عزیز
کجا و چی باید ست کنم؟شما با این ماجول برخورد داشتین؟
سلام
آره بابا برخورد داشتیم ;) البته نه برخورد فیزیکی ;D ، ببین توش یه مجموعه داره دیگه... اون رو باید تنظیم کنی...
یا علی علیه السلام