ریموستری کامپوننت خوبیه
مشکلی کسی باهاش نداشته تا به حال .........
ولی خب DOCman و sobi2 هم هستن
نمایش نسخه قابل چاپ
ریموستری کامپوننت خوبیه
مشکلی کسی باهاش نداشته تا به حال .........
ولی خب DOCman و sobi2 هم هستن
یه چیز دیگه هم در مورد ریموستری فهمیدم.
در صورتی که نخواید فایل ها در دیتابیس ذخیره بشه باید فایل ها رو رو هاست آپلود کنید و در قسمت مدیریت فایل ریموستری گزینه ایجاد از سرور دیگر رو بزنید و آدرس فایلی رو که رو هاست هست رو بهش بدید. در این صورت فقط آدرس فایل در دیتابیس ذخیره میشه.
این راه خیلی بهتره به نظرم تا اینکه پدر دیتابیس در بیاد.
آقایون داک من یا سوبی فایل ها رو روی دیتابیس میریزن یا ...؟
داك من و سوبي هم به روش زير ميشه ازش استفاده كرد :
[quote author=emad_67 link=topic=11642.msg62359#msg62359 date=1202843566]
یه چیز دیگه هم در مورد ریموستری فهمیدم.
در صورتی که نخواید فایل ها در دیتابیس ذخیره بشه باید فایل ها رو رو هاست آپلود کنید و در قسمت مدیریت فایل ریموستری گزینه ایجاد از سرور دیگر رو بزنید و آدرس فایلی رو که رو هاست هست رو بهش بدید. در این صورت فقط آدرس فایل در دیتابیس ذخیره میشه.
این راه خیلی بهتره به نظرم تا اینکه پدر دیتابیس در بیاد.
[/quote]
اقای نوری آپلود سنتری نیست که بدون اینکه فایل ها رو تو بانک اطلاعاتی بریزه کار کنه؟
همونطور که دوستمون اشاره کرد اگه در بانک اطلاعاتی بریزه مشکل میشه ازش فایل پشتیبانی گرفت!!!
توجه كرده بوديد متوجه ميشديد كه :
بقيه هم به همين صورت هست... ميشه لينك داد و ...نقل قول:
[quote author=emad_67 link=topic=11642.msg62292#msg62292 date=1202817795]
فایل ها رو تو دیتابیس ذخیره میکنه.
حتی وقتی اون گزینه ذخیره در دیتابیس رو در تنظیماتش خیر قرار میدم باز هم تو دیتابیس ذخیره میکنه
جالب اینه که وقتی از طریق خود ریموستری همون فایل ها پاک میکنیم هم حجم دیتابیس کم نمیشه و انگار فایل ها اصلا پاک نمیشن از دیتابیس.
...
من وقتی ریموستری رو پاک کردم اون تیبل هاش همین جوری باقی مونده. خودم پاکش کنم؟
[/quote]
سلام
منم الان دقیقاً به همین مشکل برخوردم
کسی از رفقا میدونه چطوری باید این مشکل رو حل کنم؟ (حذف فایل ها از دیتابیس و انتقالشون بروی هاست بصورت فایل)
سلام
از بر و بچ تيم مامبولرن خواهش ميکنم اگه ميدونند مشکل رو چطور ميشه حل کرد، سريعتر بگن.
اگه نميدونن هم بگن!
اگرم دارند روى اين موضوع کار ميکنن هم بگن تا خانواده اى رو از نگراني برهانند!
خیلی عجیبه ، ریموسیتوری که من نصب کردم ، بعضی از فایل ها رو تو پوشه دانلود خودش قرار داده و بعضی ها رو تو دیتابیس!!!!
سلام دوستان عزيز
من هم چند روز پيش (اين تاپيك رو نخونده بودم!) به همين مشكل ريموسيتوري بر خوردم.
اون طور كه من فهميدم، اگر شما فايل رو بخواهيد لوكال آپلود كنيد و اگر تنظيم هم توي ديتابيس نكرده باشيد اگر ريموسيتوري در آپلود به مشكل بر بخوره روي ديتابيس كه دم دسته آپلود مي كنه!
اون دوستي كه پرسيد چجوري مي شه فايل ها رو از ديتابيس خالي كرد، من كه اين كار رو كردم:
اول تمام فايل ها رو دانلود كردم.
بعد گرفتم آن تيبل كه حجمش از همه بيشتره و فكر كنم اسمشم "mos_downloads_blob" بود رو خالي كردم!
در واقع تمامي فايل ها از ديتابيسم خالي شد!
(البته قبل همه اين كارها براي احتياط از همه چي بك آپ بگيريد!)
و بعد به بخش مديريت ريموسيتوري در كنترل پنل سايت رفتم و اون فايل ها رو از اونجا هم پاك كردم و تك تك (بعد از آپلود فايل ها به سرور) از طريق "ايجاد از سرور ديگر" فايل ها رو معرفي و لينك كردم.
البته براي من زياد سخت نبود، چون اول كار بود و فقط 5 تا فايل بود!
در ضمن امنيت دانلود در اين حالت نسبت به حالت ديتابيس پايين است. يعني هر كس يك بار فايل رو دانلود كرد و لينك را فهميد مي تواند n بار ديگر و بدون محدوديت سئوال و جواب، دانلود كند.
اميدوارم مفيد باشد
يا عــــــــــــــي