Re: چگونه مي توان تعداد افراد آنلاين را بالا ببرم
[quote author=metijoon link=topic=1253.msg6314#msg6314 date=1149806652]
من فقط ميخوام تعداد افراد آنلاين را اضافه كنم
در ضمن اگر قرار باشد كه به خاطر هر موضوع ساده اي شما بگيد ميخوايم برنامه نويسي كنيم و پوا بگيريد پس انجمن ديگه واسه ي چيه
[/quote]
نمیدونم چرا ما با اینکه توی این انجمن کار رایگان انجام میدیم همیشه بدهکار میشیم!
چون میگید اوپن سورس همه فکر میکنن پشتیبانی هم مجانی هستش
عزیز جان والا ما پشتیبانیمون هم مجانی هست!
سلام دوستان
برای حل شدن مشکلتون ( مخصوصا آقای metijoon ) خواهش میکنم قوانین GNU رو یک مرور ساده کنید . قطعا مشکل شما و بقیه دوستان با مطالعه این قوانین حل میشه .
ببینید دوستان عزیز در این انجمن تنها به مسائل مامبو پرداخته میشه . اگر شما در کد نویسی مشکل دارید میتونید به انجمنهای فراوانی که به زبان فارسی برای آموزش و حل مشکل در مورد PHP موجود هست مراجعه کنید .
یا علی
یه ماژول بساز و در قسمت کد هر چند نفر ه دوست داری آنلاین باشن رو بنویس
.
کارای زیر رو بکن
تو شاخه modules فایل mod_whosonline.php رو پیدا کن و کد خط نوزده رو که به شکل زیره:
کد:
$query1 = "SELECT count(session_id) as guest_online FROM #__session WHERE guest=1 AND (usertype is NULL OR usertype='')";
رو با اضافه کردن عددی که میخوای تغییر بده.
مثلا اگه میخوای مهمان ها سه برابر نشون داده بشه عدد سه رو به شکل زیر اضافه کن.
کد:
$query1 = "SELECT 3*count(session_id) as guest_online FROM #__session WHERE guest=1 AND (usertype is NULL OR usertype='')";
اینایی که گفتم مال 4.5.3 اصلی هستش این که کدهای مامبولرن یا نسخه جدید هم همینه رو دیگه نمیدونم ولی احتمال زیاد همینه.
خيلي ازت ممنونم دمت گرم . با اين كه من دو تا از سايت هام را به خاطر نداشتن زند و كدنويسي شدن مامبوي مامبولرن با زند به جوملا تغيير دادم ولي خيلي بهم كمك كردي چون تو جوملا هم كار ميكنه ممنونم ازت . مرسي و موفق باشي
اولا من خودم واسه Bitrix کار می کردم يه ماژول ناقابل واسه شرکت ..... نوشتيم شد حدود 850 هزار تومان حالا مگه اين تيم چقدر از شما میگيره تازه اينا می تونستن از شما بخاطر پشتيبانی پول هم بگيرن!
خود GNU تصريح می کنه که نرم افزار ممکنه اپن سورس یا مجانی باشه اما خدماتاش نه (البته شايد!)
در ضمن شما وقتی تو ايران پشت اين هم کش و پراکسی سرور هستيد ديگه چه لزومی به اين کارا هست؟ خودش هر يه بازديد کننده رو 10 تا ميشماره!!!
نقل قول:
با اين كه من دو تا از سايت هام را به خاطر نداشتن زند و كدنويسي شدن مامبوي مامبولرن با زند به جوملا تغيير دادم
دوست عزیز...
هیچ کس شما رو مجبور نکرده که از مامبوی مامبولرن استفاده کنید.
درمورد زند و کدگذاری روی فایل ها هم قبلا در انجمن بحث شده و همینطور که همه میدونن طیق قانون GNU ما قادر به انجام چنین کاری هستیم.
در ضمن اگر با مامبوی مامبولرن مشکلی دارید میتونید از نسخه انگلیسی و یا فارسی شده مامبو توسط دیگر سایت ها استفاده کنید.
[hr]
نقل قول:
● اینجا انجمن آموزش تخصصی مامبو میباشد !!!
موفق باشید.