با سلام
بسیار جالبه!!، لطفا نام کاربری و کلمه عبور مامبو + کنترل پانل را بصورت پیغام خصوصی ارسال کنید تا برای شما بررسی شود.
موفق و پیروز باشید
یا علی
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
بسیار جالبه!!، لطفا نام کاربری و کلمه عبور مامبو + کنترل پانل را بصورت پیغام خصوصی ارسال کنید تا برای شما بررسی شود.
موفق و پیروز باشید
یا علی
با سلام
دوست عزیز، مشکل شما بر طرف شد.
1. بجای localhost وارد کنید 192.168.1.5 ( البته با توجه به تنظیمات این سرور )
2. در کلمه عبور خود از حروف استاندارد انگلیسی به همراه عدد استفاده کنید و از کارکتر های $#%^& و ... پرهیز کنید.
موفق و پیروز باشید
یاعلی
آقای سیادتی ، دلیل اینکه گفتین ایشون پسورد رو کارکتور نذارن چیه؟! مشکل از سرورشونه؟!
واقعا ممنون. مشکل حل شد.
یک سوال ؟ من میتونم اسم شاخه administrator رو عوض کنم ؟ مشکلی نمیخوره ؟
سلام
[quote author=mr_aliagha link=topic=12498.msg66393#msg66393 date=1206520747]
آقای سیادتی ، دلیل اینکه گفتین ایشون پسورد رو کارکتور نذارن چیه؟! مشکل از سرورشونه؟!
[/quote]
مشکل از سرور ایشون نیست . این کاراکتر ها نباید در پسورد قرار بگیرند چون مشکل ساز میشن
[quote author=sinaevil link=topic=12498.msg66395#msg66395 date=1206521001]
واقعا ممنون. مشکل حل شد.
یک سوال ؟ من میتونم اسم شاخه administrator رو عوض کنم ؟ مشکلی نمیخوره ؟
[/quote]
تنها تغییر نام فولدر کارایی نداره ... اگر شما به PHP مسلط هستید میتونید با تغییر فایلهای مربوطه این کارو انجام بدید .
البته اگر این کارو برای امنیت میکنید کار درستی نیست ! و تاثیر زیادی نداره
بهترین راه ست کردن پسورد روی این دایرکتوری هست
یا علی
من یک مشکل دیگه دارم. اونهم اینه که سرور من phpmail رو برای جلوگیری از اسپم غیر فعال کرده. باید از smtp استفاده کنم. تنظیمات smtp رو تو مامبو انجام دادم. درستم تنظیم شده ! ولی بعد از ثبت نام ایمیل تایید ارسال نمیشه !!!
با سلام
لطفا سوالات جدید را در تاپیک جدید مطرح کنید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
آقای سیادتی
با سلام
من حدود 2 ماه هست که سایتم رفته حالت آفلاین و این پیام میاد :"سایت به صورت موقت در دسترس نمی باشد.
برای رفع مشکل لطفا مدیر سایت را مطلع سازید 2 " .اطلاعات زیادی ندارم اما هر کاری کردم و مطالب انجمن هم خوندم.میشه کمک کنید.
سایت خوب بود تا اینکه رفتم توی قسمت پشتیبان گیری cpanel که یهو برگشتم دیدم اینجور شده.کار خاصی هم نکردم فقط backup گرفتم.اگه لازمه user و pass مربوط به cpanel رو بدم؟ ممنون
سلام
لطفاً به تاریخ تاپیک توجه کنید !
به منظور حل این مشکل همین عبارت اخطار را در انجمن جستجو کنید به پاسخ های متعددی خواهید رسید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
oovaaaaa,ajaab,man bazam too anjoman serch mikonam ama to ro khoda age be rehe hali naresidam yeki moshkelamo hal kone,mamnoon :)