پاسخ : کاربران سایت من نمیتونند به سایت لاگین کنند؟
با سلام
این مشکل دقیقا برای من هم پیش آمده با این تفاوت که وب سرور من در اینترانت و مامبو ورژن 4.6.1 انگلیسی .
با firefox مشکلی ندارد ولی با IE مشکل دارد حتی ورژن IE 7 final را هم استفاده کردم مشکل حل نشد.
لازم بذکر که داخل فایل CONFIGURATION.PHP همه آدرسها به IP ویا به اسم سرور بر گردانده شد و از کلمه LOCALHOST استفاده نشده.ولی باز هم ID و PASS کاربر VERIFY میشه ولی منوی کاربر ظاهر نمیشه.
قبلا بحث شده
یوزر و پسورد بفرستید بررسی کنم
سلام
من از اینترانت در یک شبکه local ی استفاده میکنم لطفا احتمالاتی که میشه داد که ایراد از کجاست بفرمایید ومن تو این شبکه بررسی کنم .
البته تو فایل configuration.php عبارت mosConfig_host = localhost را نتونستم تغییر بدم چون سایت بالا نمی اید.
ممنون میشم کمک کنید.
توی mosConfig_live_site$ به جای localhost از ip کامپیوتر استفاده کنید
همین کار را کردم غیر از آن یک مورد بالا که گفتم همه جا از ip استفاده کردم .
شما اگر IP سیستمتون Valid هست بزارید + یوزر و پسورد تستی تا بررسی بشه یا از یه کامپیوتر خارج اون رنج IP تست کنید
با سلام خدمت دوستان گرامی، مشکل عدم امکان لاگین شدن کاربران همچنان وجود داره. آی پی و آی اس پی و امثال اینها هم راه چاره ی این کار نیست. البته در بعضی سیستمها فقط با به عقب کشیدن تاریخ سیستم (2006) مشکل رفع میشه و بعضی از کاربران میتونن با نام کاربری وارد سایت بشن. امید است تیم کوشای مامبو لرن بتواند این مشکل را لااقل از مامبوی فارسی سازی شده توسط خود رفع کند. چیزی که من فکر میکنم ارتباط این مشکل با ویندوزهاست...