با سلام
جلل خالق، من نمی دونم چرا هر اتفاقی میوفته ما باید بندازیم تقسیر مامبو ;)، لطفا نام کاربری و کلمه عبور کنترل پانل + مامبو را بصورت خصوصی ارسال کنید، بررسی می شه.
موفق و پیروز باشید
یا علی
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
جلل خالق، من نمی دونم چرا هر اتفاقی میوفته ما باید بندازیم تقسیر مامبو ;)، لطفا نام کاربری و کلمه عبور کنترل پانل + مامبو را بصورت خصوصی ارسال کنید، بررسی می شه.
موفق و پیروز باشید
یا علی
نه بابا قصد جسارت نداشتم ، فقط دیدم رو لوکال همین جوریه ، رو هاستم که باز همین جوره ، 2-3 تای دیگه هم این مشکل رو مطرح کردن ، گفتم شاید ... :-[
البته این مشکل یه روش حل خیلی ساده هم داره ، اونم اینکه فایل مربوطه که این جا registration.po هست رو با یه ادیتور باز کنم و اون جا تغییرات و اعمال کنم و ...
اما می خواستم از طریق مدیریت ترجمه ها اگه بشه تغییرات رو اعمال کنم ، ظاهرا بروزرسانی رو که می زنم ، تغییری مشاهده نمی شه...
با سلام
راستش به شما در یاهو هم عرض کردم، که به علت حجم بالایی که بروز رسانی ترجمه از CPU را اشغال می کند چنین کاری در Share hosting ها معمولا امکان پذیر نیست، برای همین بهتر است شما در LocalHost اینکار را انجام دهید و برای اینکار من به شما Xampp یا WAMP5 را توصیه می کنم.
موفق و پیروز باشید
یا علی