سلام
به sales [at] mambolearn [dot] com ایمیل بزنید .
حتما بهتون جواب داده میشه . اگر دیر شد حتما سر شلوغه !
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
حتما بهتون جواب داده میشه . اگر دیر شد حتما سر شلوغه !
با سلام
دوست من در حال حاضر سوال من این است برای اینکه سایتی داشته باشم به سه زبان مجزا مثل انگلیسی فارسی و عربی باید چه کاری را انجام دهم البته با این تفاوت که من می خوام کل سایت انگلیسی باشه یا عربی باشه چون زمانی که سایت زبان سایت تغییر می کند فقط قالب و ... عوض می شه . من می خوام کلیه چیز هایی که در سایت است انگلیسی بشه حتی مطالب رو هم می خوام ترجمه کنم و در سایت انگلیسی قرار دهم و ....
باتشکر
شدنی هستش ولی باید تغییراتی هم در انجمن و هم در سایت رخ بده
با سلام
خوب دوست عزز این تغییرات چطوریه ؟ شما انجام می دید ؟ چون من همانطور که گفتم به دو تا ایمیل نامه فرستادم همینطور یکی هم به smflearn فرستادم ولی هیچ جوابی نگرفتم
باتشکر
تغییراتش در سایت کمه ولی برای انجمن باید تغییرات زیادی داد تا بشه متن را به هر 3 زبان وارد نمود
ممنون یه سوال دیگه هم داشتم
من الان سه تا انجمن نصب کردم در سه آدرس مختلف یکی زبان عربی یکی با انگلیسی و دیگری با زبان فارسی -
حالا سوال من این است آیا می شه این سه تا را به مامبو متصل کنم که مثلا زمانی که طرف زبان انگلیسی رو انخاب می کنه پیش فرض انجمن نیز انگلیسی بشه ؟
یا این روش من اشتباه است و باید به طریق دیگری عمل کنم ؟
باتشکر
Hosseini
این روش هم شدنی هستش
ولی پیشنهاد من اینه کا فایربورد را نصب کنید و از تیم بخواهید این 3 زبان را در این کامپوننت اعمال کنه تا یک سیستم واحد داشته باشید
ممنون نویدجان من برای sales ایمیل ارسال کردم جهت هماهنگی و اعمال تغییرات
باتشکر
Hosseini