پاسخ : به جای "ارسال یادداشت" بنویسه "نظرات"
[quote author=حمید و مامبو link=topic=13835.msg73787#msg73787 date=1212440588]
من متشکرم از احمد آقا و آقا مجید بابت معرفی Akocomment
من قبلا اینو نصب کرده بودم، اما مشکلم یکی بحث تاریخش بود که خوب حالا حل شد با بحثای همون تاپیکی که مجید آقا گفتن. اما دو تا مشکل دیگه داشتم که نتونستم حلشون کنم. اگه می تونین کمکم کنین، وگرنه باید بی خیال بشم.
1ـ نظرات رو پایین سمت راست متن محتوا می یاره. می خوام (می خواد) سمت چپ بیاد.
2ـ یه عکس کوچیک کنار "نظرات" هست که علامت نقل قوله و نمی خوام باشه.
[quote author=âHMâD link=topic=13835.msg73349#msg73349 date=1212184081]
خوب من یه بار سعی کردم تغییرش بدم تو فایلSQL که موقع نصب هست تغییر دادم.احتمالا تو دیتا بیس باید باشه
[/quote]
احمد جان می شه یه خورده بیشتر توضیح بدی. من به این دیتابیس زیاد آشنا نیستم. من از سی پنل استفاده می کنم ، چی کار باید بکنم؟
و اگه خواستم یه سایت دیگه بسازم یا هرچی... چی رو موقع نصب باید تغییر بدم؟
[/quote]
در مورد دیتا بیس باید ببینی داخل کدوم تیبله و از طریق Phpmyadminمی تونی جداول دیتا بیستو ببینی دقیقا از جای اون اطلاع ندارم.
در مورد تصویر و به چپ بردنشم باید برم و ببینمش الا متاسفانه بهش دسترسی ندارم انشاالله تا آخر شب بهت می گم
من چند ماه پیش گشتم چیزی یافت نشد یه کامپوننت و یه مامبوت هست که می تونید به صورت جداگانه هم نصب کنید پس نمی تونه توی ترجمه اصلی باشه من یه بار تو فایل SQl نصب ابتدا دیدمش .
نقل قول:
من می خوام تو کامپوننت یادداشت های پیشفرض مامبو، به جای این که بنویسه "ارسال یادداشت (0 یادداشت) " بنویسه "نظرات(0)"
نمیدونم منظورتون رو درست گرفتم یا نه, ولی تو پوشه language فایل farsi.php رو باز کن ببین یادداشت رو پیدا میکنی اگه پیدا کردی تغییر بده به هرچی که میخوای.