پاسخ : لطفا ایرادات سایت ما را بفرمایید
جناب majid66 ممنون
[quote author=majid66 link=topic=14678.msg78166#msg78166 date=1215668683]
برای برداشتن کلمه صفحه اصلی باید از مدیریت منو اقدام کنید
مدیریت منو---> منوی اصلی -->صفحه اصلی   --> سمت راست قسمت "عنوان صفحه"  را کلمه دلخواه بنویسید
یا حق
[/quote]
راهی که فرمودید را انجام دادم ولی فقط نام صفحه در عنوان مرورگر ( تب فایرفاکس) تغییر کرد و اگر مثلا روی "اخبار" کلیک کنم عبارتpathway مثل این میاد: "شما در حال بازدید از صفحه اصلی صفحه اصلی -» اخبار می باشید".
[quote author=majid66 link=topic=14678.msg78167#msg78167 date=1215668744]
به نظر من اگر یک ماژول اوقات شرعی هم قرار بدید سایتون تکمیل تر میشه
[/quote]
اتفاقا خیلی گشتم ولی اسکریپت خوب و جمع و جوری پیدا نکردم. آیا شما میتونید آدرسی و ... بدید؟
از همیاری شما متشکرم
اسکریپت اوقات شرعی رو پیدا کردم و در سایت گذاشتم
** دو پست شما یکی شد
دوست عزيز يك موضوعي هم بهت يادآور ميشوم - نميدونم اطلاع داري يا نه
ولي بگم بهت كه اگر مثلاً متن معارف قرآني را در منوي بالاي سايت طولاني كنيد و بنويسيد {معارف قرآني (از نگاه دكتر مهدي الهي قمشهاي) } چه اتفاقي مي افته - امتحان كنيد ببينيد چه ميشود !
اگر مشكلي پيش اومد يعني حدس من درست بوده و ميتونيد رو من براي حل اين مشكل حساب كنيد.
موفق و پيروز باشيد
راستي يك موضوع هم يادآور بشم كه منظور من از عبارت 'وقتي اينكارو كرديد بايد تو سورس كار اين موضوع رو هم بنويسين' در پست اولم منظور من از سورس كار Source Page هست كه در دل صفحه بنويسين و همين - منظورم اين نبود كه حتماً عكس رو متن كنيد.
راهنمايي : اگه در اينترنت اكسپلورر مايكروسافت سايت رو باز كنيد و در داخل صفحه مورد نظر كليك راست كنيد گزينه View Source ديده ميشه كه اگه اونو باز كنيد مي بينيد.
موفق و پيروز باشيد
** دو پست شما یکی شد
احتمالا توی تنظیم آتم های منو درست عمل نکردید
مثلا امکان داره شما یک مجموعه و یک بخش به اسم اخبار داردی یا مشابه این ، چون این من قبلا هم دیدم(توی سایت های دیگه)
که مشکل توی نحوه ایجاد آیتم های منو وتعریف بخش ومجموعه بوده
یا حق
سلام
سایت خوشگلی شده ایراد خاصی به ذهنم نمی رسه بجز این که ساب منو های می رن زیر فایل فلشی که حلول ماه رمضان را تبریک می گه
اگر الاین قرار گرفتن فلش سنتر شه احتمالا مشکلی وجود نخواهد داشت راستی من سایت رو با فایر فاکس دیدم شاید آی یی این مشکل را نداشته باشه
شاد باشید
:)
سلام
1- آرم (لوگوی سایت) با آیکن یکی نیست(یکیش سفیده یکیش سبز)
2- منوی بالا ایراد داره
3- منوی اصلی
4- فونت مخصوصاً تو IE
5- آخرین اخبار
6- ذکر روز
7- کپی رایت پایین صفحه رو دو خط کنی به نظر من بهتره
فعلاً اینا رو درست کن تا بریم سراغ بقیش
یا علی
سلام
وقت نکردم کل سایت رو بررسی کنم ولی به فرم تماس با ما نگاه کن .... textarea یه بگراند بی ربط و خسته کننده داره .
کلاس inputbox رو باید به نظر من تغییر بدی . البته اگه می خوای همی استایل رو داشته باشه باید از روش های استاندارد تر استفاده کنی .
سبز باشید
امیر