پاسخ : فارسي ساز راهنماي مديريت مامبو 4.6.5 ؟
سلام
چه خبر اینجا
help مامبو خیلی گستردست اگر فارسی بشه خوبه ولی انجمن مامبو لرن به قدر خوب عمل میکنه که دیگه نیازی به help مامبو نیست که این همه وقت براش صرف بشه
دور مورد این دوستمون هم "ubuntulinuxman" ، :) توی همه تاپیک ها همینطور یه خورده عصبانی نمیدونم چرا (بی خیالش مهم نیست)
یا حق
از من چه كمكي بر مياد آقا مجيد گل
در ضمن من نگفتم سوتي - همونطور كه بايد متوجه شده باشيد من 1 ماه هست كه فعال شدم و قبلاً اصلاً تو بحث هاي انجمن شركت نميكردم و مثل خيلي از دوستان استفاده كننده بودم و اطلاع از گذشته ندارم ، گفتم شايد مشكلي وجود داشته براي اينكار . اما حالا ميخوام تمام اين مدت كه براي مامبو كاري نكردم رو جبران كنم .
تو پيغام خصوصي منتظرت هستم كه بگي من بايد چيكار كنم ! آقا مجيد. :)
[quote author=majid66 link=topic=14777.msg78552#msg78552 date=1215937053]
سلام
چه خبر اینجا
help مامبو خیلی گستردست اگر فارسی بشه خوبه ولی انجمن مامبو لرن به قدر خوب عمل میکنه که دیگه نیازی به help مامبو نیست که این همه وقت براش صرف بشه
دور مورد این دوستمون هم "ubuntulinuxman" ، :) توی همه تاپیک ها همینطور یه خورده عصبانی نمیدونم چرا (بی خیالش مهم نیست)
یا حق
[/quote]
دوست عزيز من هم مثل شما موافقم كه راهنمايي انجمن مامبو خيلي گسترده هست و اين انجمن با كمك دوستاني همچون آقا مجيد و خود حرفهاي فيروزمندان خان و خيلي از دوستان ديگه سريع جواب ميدن و كمك ميكنن.
ولي از نظر شما بهتر نيست انجمن براي كارهاي حرفهاي تري استفاده بشه و اين موضوعات نه چندان سخت در همانجا رفع بشه و همچنين مامبو كاملاً فارسي رو در اختيار همگان قرار دهيم . هميشه بايد بهترين رو داشته باشيم تا بهترين باشيم