پاسخ : شما اجازه ويرايش مشخصات ديگران را نداريد.
نقل قول:
25) در صورت مشاهده تبلیغات و همینطور استفاده های تبلیغاتی از انجمن برای هاستینگ ها، سیستم ها، گروه ها، سرویس ها و ... که به نوعی مشابه خدمات ارائه شده از طرف ما باشد ، بدون اطلاع قبلی تاپیک حذف و در صورت تکرار با کاربر برخورد خواهد شد.
اين قانون انجمن هست. يعني كسي كه از انجمن استفاده مي كنه بايد اين قانون رو بدونه و بهش عمل كنه.
يعني چي كه تبليغات ايميلي ربطي به شما نداره؟
مثل اين مي مونه كه موبايل يك نفر بياد مثل آقاي S دست اقاي X ، آقاي X شماره ها رو ياداشت كنن. و بعد زنگ بزنن به آشنايان S و بعد به Sبگن ر بطي به تو نداره. :D
البته يك چيزي هم هست كه گزارش مي كنم! ;)
سنش چقده كه نميدونه فيش بانكي شماره سريال داره و براي حسابهاي پركار ارسال ميشه و پرينتش مياد ;D
خيلي خوبه ها از سن پايين شروع كني به يه جايي ميرسي! آفرين :)
راستي براي خريد هاست هرگز به كساني كه اسپم ميزنن توجه نميشه - تبليغاتي كه ميگن مفته زياد ديد و بازديد نداره چه برسه كه حالا بخواهيم پولم بديم! :P برو خدا روزيتو جاي ديگه حواله كنه و در ضمن مامبولرن هرگز با تهديدات افرادي همچون شما تنش نميلرزه و قرصتر ميشه چون ميبينه دشمناني همچون شما داره 8)
يه خاطره هم بگم كه همه شاد بشن - يك دوست داشتيم كه از كسي براي كاري پيش پرداخت گرفته بود اما كارشون ادامه پيدا نكرد و اون طرف اومد گفت يا پولمو ميدي يا يه بلايي سرت ميارم كه نگو و نپرس. گفتش چيكار مثلاً. گفت : يا ميدم ماشين زيرت بگيره يا آيدي ياهو مسنجرتو هك ميكنم! :D :D ;D
[s]موفق و پيروز باشيد[/s]
شاد باشيد!. ::)
درويشي از يك ده مي گذشت. گفت مرا دست بگيريد.
او را برنجاندند.
گفت اگر كمكي نكنيد، با شما همان خواهم كرد كه با ده قبلي كردم.
اهالي به وي كمك كردند و او را يك كيسه زر دادند.
پرسيدند اكنون بگو با آن ده قبل چه كردي ؟
گفت: آنها ندادند، آن ده را ترك كردم و به ده بعد رفتم . ;D
حالا هم ... ;)
با سلام
این اتفاقات در همه ی انجمن های بزرگ رخ میده و حتی من انجمن هایی دیدیم که به خاطر سو استفاده از کاربرانش توسط افراد سود جو همه امکاناتش جز تاپیک و پاسخ رو بسته بودند این همه تازگی نداره
کلی هم وقت مدیران انجمن بابت این موضوعات گرفته میشه
انشاالله خدا این افراد رو هدایتشون کنه.
یا علی
سلام :)خاطرات خوبی خوبی بود استفاده کردیم ;)
من که این آقا را نمی شناسم و حتی آی دیشون را هم نمی دونم و نمی خوام گناه کسی را بشورم :) ولی از فراست به دوره که کسی بیاد تبلیغ یه سرویس که به گفته ی آقای فیروزمندان ضعیف هم هست ( و حرف ایشون برای ما حجت هست ) را در فورامی انجام بده که اولا همه ی کاربراش به جز من خودشون یه پا حرفه ایند 8) و مهمتر از اون اینکه خود انجمن و اون تیم یه سرویس هاستینگ قوی داره که هرکس تا حالا ازش هاست گرفته ما که ندیدیم شکایتی داشته باشه و تازه صدای به به و چه چه شون هم بلنده. این جاست که دیگه می گند : پیش قاضی و معلق بازی! ::)
خدا عاقبت هممون را ختم به خیر کنه ان شاء الله :)
یـــــــــــــــــــــــا عـــــــــــــــــــلی
در جواب هر سه دوست احتياج دونستم اين متن رو براي همه دوستاران مامبولرن و مديران مامبولرن فرستادم تا انشاالله درسي باشد براي همه ... .
اگر روزی دشمن پیدا كردی، بدان در رسیدن به هدفت موفق بودی! اگر روزی تهدیدت كردند، بدان در برابرت ناتوانند! اگر روزی خیانت دیدی، بدان قیمتت بالاست! اگر روزی تركت كردند، بدان با تو بودن لیاقت می خواهد.
سلام. خوب البته حق انتخاب برای هرکس محفوظ هست و خصومت و دشمنی هم با کسی وجود نداره. ;)
حالا اگه خوب بود که بگید ما هم بیایم ;D منتها اصل بحث در مذمت کار تبلیغ هاست این دوستمون از طریق انجمن و اون هم بدون اجازه و هماهنگی مدیران هست. ::)
یــــــــــــــــــــاعــ ــــــــــــــــلی
خوب جهت اطلاع عرض كنم كه اگه پولتون رو خوردن رفتند - اونموقع چيكار ميكنين!
قبلاً از اين سوژه ها زياد ديدم - براي همين هرگز به همچنين فروشندگاني اعتماد نميكنم - يك شماره تلفن ندادن تو سايتشون ، حالا آدرس محل كارشون كه به كنار - البته من نميگم هاستشون بده - ولي خيلي از فروشندگان هاست كه حتي آدرس محل كار هم داشتن پيچيدن رفتن و دست از پا درازتر زياد ديديم و موندن - مواظب باشيد! البته اينم بگم كه كسي با اين دوستان دشمني نداره
در ضمن كار خوبي نكرديد كه آدرس سايتشون رو گفتيد! خودشون قبلاً اينكار رو كرده بودند.
راستي اينم يادم نره - اين دوستان اگه قصد خوب داشتن يك سايت مثلاً جوملا لرن ميزدند و فعاليت خودشون رو شروع ميكردند اونموقع قابل باور بود تا اينكه افراد صالحي هستن. در هر صورت من نه از اين هاست و نه از هاست ديگه اي استفاده ميكنم چون خودم 800 گيگابايت با امكانات نا محدود دارم و نيازي به خريداري ندارم - لطفاً براي توضيحات بيشتر به من پيغام خصوصي نديد. تشكر!
مامبو رو دوست دارم و اگه يه نفرم توي اين انجمن باقي بمونه من باهاش تاپيك ميدم تا زنده بمونه
موفق و پيروز باشيد
[quote author=emad.h link=topic=14936.msg79596#msg79596 date=1216573709]
سلام
من از پنل24ساعتي شون استفاده كردم خيلي خوب بود وهيچ مشكل امنيتي هم نداشت
حالاميخوام از پنل ماهانشون استفاده كنم اگر هم بد بود فوقش ديگه تمديد نمي كنم
[/quote]
سلام من عماد هستم و این پست رو من نزدم ... مدیران بررسی کنند ..
با 24 تست نمیشه چیزی را ثابت کرد اگر کسی مدت طولانی یعنی حداقل 1 سال داره از این سیستم استفاده می کنه نظر بده
کسی دشمنی با این آقایون نداره فقط نباید با این حرکت خودشون تو مامبولرن خراب می کردند