با سلام مجدد!
و با تشکر از شما
می خواستم بدونم مسئله که ربطی به تحریم cpanel و این چیزها نداره ... ;)
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام مجدد!
و با تشکر از شما
با تشكر از عزيزان
سايت من هم كه روي سرور مامبو هست از ساعت 2am ديشب رفته و تا فعلا كه ساعت 6.45pm هست ، خبري نشده
اميدوارم مشكل هر چه زودتر حل شود
[quote author=FaVa link=topic=15261.msg80155#msg80155 date=1216908249]
با سلام مجدد!
و با تشکر از شما
[/quote]
خواهشا با قلب ما بازي نكنيد :D
خیر اصلا ربطی به تحریم نداره
نگران نباشید فقط مشکل فنی هست
سلام
همینطور که عرض کردم مشکل فقط و فقط از برق دیتا سنتر هست ! مشکلی هست که قابل پیشبینی نبوده و دست ما نیست که کار خاصی انجام بدیم . ما هم مثل شما منتظریم که این مشکل از سمت دیتا سنتر حل بشه
با این وجود : از اونجایی که ما به شما گارانتی 99% آپتایم رو دادیم در صورتی که از این مقدار کمتر بشه ، در عوض هر ساعت آف بودن سایت شما 5 روز به قرار داد شما اضافه خواهد شد .
پس جای نگرانی نداره ....
یا علی
نه دوستان من که از این بابت نگرانی نداریم.امیدوارم موفق باشید.
شرمنده می فرمایید.در جایی که cms های به درد نخور را به قیمت میلیونی به ملت می اندازند! شما در سایت مامبو بدون هیچ چشم داشتی مشکلات فنی سایتهای ما را رفع می فر مایید.گارانتی سایت ما همون پشتیبانی بدون رقابت مامبو لرن هست.این جمله من اغراق نیست.فقط بچه هایی که شب و نصف شب به مشکلات عجیب و غریب برخورد کردند و با یک جستجوی ساده مشکلشون به راحتی حل شده متوجه منظور من می شوند. ???نقل قول:
با این وجود : از اونجایی که ما به شما گارانتی 99% آپتایم رو دادیم در صورتی که از این مقدار کمتر بشه ، در عوض هر ساعت آف بودن سایت شما 5 روز به قرار داد شما اضافه خواهد شد .
سلام
مشکل حل شد
یا علی