بنده قبلا پیشنهاد همایش در بروجرد رو با میزبانی خودم دادم. در هزینه ها باید همکاری بشه.
نمایش نسخه قابل چاپ
بنده قبلا پیشنهاد همایش در بروجرد رو با میزبانی خودم دادم. در هزینه ها باید همکاری بشه.
[quote author=سیامک link=topic=1621.msg8790#msg8790 date=1153068520]
[/quote]
آقا سیامک هزینه ها اصلاً مهم نیست ! هماهنگی مهم ترین مسئله است ....
برای هزینه ها میشه چند تا کار کرد اول اینکه 1 روزه باشه که هزینه هتل نداشته باشیم !
دوم اینکه قبلش همه ثبت نام کنن و برآورد هزینه بشه و افراد هزینه ثبت نام رو به یک جای مطمئن بپردازند .
سوم اینکه اسپانسر جور کنیم ! :D
....
۱- برای هماهنگی مشکلی نیست.
۲- برای هتل هم مشکلی نیست.
۳- برای اسپانسر هم مشکلی نیست.
اصلا هیچ مشکلی نیست! منتها فقط یک مشکلی هست. هدف از برگزاری چنین همایشی چیه؟ فقط همایش باشه؟ یا کارگاه آموزشی؟ یا کلاس؟ یا X?
سیامک راست میگه ما خودمون سال پیش رفتیم کلی زدیم تو سر خودمون همایش دادیم واسه همین لینوکس. چون معلوم نبود هدف چی هست شیر تو شیر شد!
یکی دنبال مطالب آموزشی بود، یکی امضا میگرفت، یکی.......
اين چيزي بود كه من 7 تا 8 ماه پيش به آقاي فيروزمندان پيشنهاد كردم .يه اسپانسر خوب هم براي اين كار پيدا كردم (دانشكده فني امام محمد باقر- و انجمن متن باز ايران - و داده پردازي ايران - و شركت لبنياتي كاله ) كه خورد به گرفتاري آقا محسن ما و از ما گفتن و وقت نكردن ايشان و بعدشم بي خيالي ما .
الان هم اين همايش همچين جوابي شايد نده چون دانشگاه ها تعطيلن و دانشجوهاي اين مملكت هم بعد از نه ماه كوه كندن در حال هاليدي هستند .
در عين حال من به شدت موافقم و حاضرم تمام هماهنگي ها رو با موسسه فرهنگي خودم و مراكز آموزشي شمال كشور در يكي از شهرهاي شمال ايران انجام بدم .هم بروبكس يه شمال ميان هم حال ميكنن هم يه چيزي ياد ميگيرن .
بايد يادمون باشه كه اين قضيه رو نبايد اسمشو همايش گذاشت به اين كار ميگن ورك شاپ . سه روز قبل بنده براي شركت در يك ورك شاپ جاتون خالي رفتم دبي يه ورك شاپ متن باز براي نرم افزارهاي گرافيكي لينوكس با شركت تمام بروبكس هاي لينوكسي دنيا و فقط دو تا ايروني تو اين ورك شاپ بود . ولي همه تو يه چيزي با هم متفق القول بودن و اونم اينه كه : همه چي جدي بود . جدي جدي .
و ما هم بايد جدي باشيم . ضمنا من برا شركت در اين ورك شاپ 190 هزار تومن ناقابل پرداخت كردم و اگر قراره اين ورك شاپ هم مجاني باشه و يه اسپانسر پيدا بشه پوله هتل و شام و نهار و زحمات بچه ها رو بده مطمئن باشيد تا ابد الدهر اين ورك شاپ صورت نخواهد پذيرفت .
دست در جيب شود
همه كار رديف شود
شاعر هم شديم!!
ارسونی جان مگه ما چی میگی؟م اگه قرار باشه یکی دیگه کل هزینه ها رو پرداخت کنه و من نوعی فقط هیکلم رو منتقل کنم به این همایش که نفعی وجود نداره! همه باید سهمی رو بدوش بگیرن و هزینه ها رو بین خودمون تقسیم کنیم.
[quote author=جواد احمدزاده link=topic=1621.msg8989#msg8989 date=1153179700]
ارسونی جان مگه ما چی میگی؟م اگه قرار باشه یکی دیگه کل هزینه ها رو پرداخت کنه و من نوعی فقط هیکلم رو منتقل کنم به این همایش که نفعی وجود نداره! همه باید سهمی رو بدوش بگیرن و هزینه ها رو بین خودمون تقسیم کنیم.
[/quote]
کاملاً درسته باید هزینه ها رو خودمون بدیم واگر بتونیم اسپانسر جور کنیم اون برای هزینه های جانبی مثل مکان برگزاری و... کمک کنه که کیفیت کار بره بالاتر !
و اینکه هر کس هزینه های رفت و آمد و هتل و غذا رو خودش پرداخت کنه کاملاً معقوله !
و همونجوری که برای شروع تاپیک گفتم مهم ترین نکته هماهنگیه !
[quote author=د.ارسوني link=topic=1621.msg8988#msg8988 date=1153178329]
اين چيزي بود كه من 7 تا 8 ماه پيش به آقاي فيروزمندان پيشنهاد كردم .يه اسپانسر خوب هم براي اين كار پيدا كردم (دانشكده فني امام محمد باقر- و انجمن متن باز ايران - و داده پردازي ايران - و شركت لبنياتي كاله ) كه خورد به گرفتاري آقا محسن ما و از ما گفتن و وقت نكردن ايشان و بعدشم بي خيالي ما .
الان هم اين همايش همچين جوابي شايد نده چون دانشگاه ها تعطيلن و دانشجوهاي اين مملكت هم بعد از نه ماه كوه كندن در حال هاليدي هستند .
در عين حال من به شدت موافقم و حاضرم تمام هماهنگي ها رو با موسسه فرهنگي خودم و مراكز آموزشي شمال كشور در يكي از شهرهاي شمال ايران انجام بدم .هم بروبكس يه شمال ميان هم حال ميكنن هم يه چيزي ياد ميگيرن .
بايد يادمون باشه كه اين قضيه رو نبايد اسمشو همايش گذاشت به اين كار ميگن ورك شاپ . سه روز قبل بنده براي شركت در يك ورك شاپ جاتون خالي رفتم دبي يه ورك شاپ متن باز براي نرم افزارهاي گرافيكي لينوكس با شركت تمام بروبكس هاي لينوكسي دنيا و فقط دو تا ايروني تو اين ورك شاپ بود . ولي همه تو يه چيزي با هم متفق القول بودن و اونم اينه كه : همه چي جدي بود . جدي جدي .
و ما هم بايد جدي باشيم . ضمنا من برا شركت در اين ورك شاپ 190 هزار تومن ناقابل پرداخت كردم و اگر قراره اين ورك شاپ هم مجاني باشه و يه اسپانسر پيدا بشه پوله هتل و شام و نهار و زحمات بچه ها رو بده مطمئن باشيد تا ابد الدهر اين ورك شاپ صورت نخواهد پذيرفت .
دست در جيب شود
همه كار رديف شود
شاعر هم شديم!!
[/quote]
به نظر من باید یکم روش فکر بشه !!!
به هر حال در قسمت Underground با مدیران و اعضای تیم به بحث گذاشته میشه.
[quote author=نوری link=topic=1621.msg9004#msg9004 date=1153202944]
به نظر من باید یکم روش فکر بشه !!!
به هر حال در قسمت Underground با مدیران و اعضای تیم به بحث گذاشته میشه.
[/quote]
ما منتظریم ! ( بی صبرانه ! )
مدیران و اعضای تیم هم اگه به این نتیجه برسند که برگزار نشه ( به هر دلیلی ) که هیچ ....
ولی اگه موافقت کنن خب باید چند تا شرط بزارن که بر اساس اون شرایط کار انجام بشه ! نمیدمنم چی مثلاً اینکه اگه شرکت کننده ها از یه تعدادی کمتر بودن بیخیال ! یا هر چیز دیگه ای ...
خب ما الان منتظر شنیدن شرایط هستیم ! :D
[quote author=جاوید link=topic=1621.msg9006#msg9006 date=1153203494]
ما منتظریم ! ( بی صبرانه ! )
مدیران و اعضای تیم هم اگه به این نتیجه برسند که برگزار نشه ( به هر دلیلی ) که هیچ ....
ولی اگه موافقت کنن خب باید چند تا شرط بزارن که بر اساس اون شرایط کار انجام بشه ! نمیدمنم چی مثلاً اینکه اگه شرکت کننده ها از یه تعدادی کمتر بودن بیخیال ! یا هر چیز دیگه ای ...
خب ما الان منتظر شنیدن شرایط هستیم ! :D
[/quote]
جاوید جان...
هدف ما هم از تشکیل این سایت و انجمن و تیم...اطلاع رسانی، آموزش، همکاری و همفکری و گسترش فرهنگ متن باز توی کشورمون هست.
اگه کاربران واقعا مایل به تشکیل اینچنین ورک شاپ ها و همایش هایی باشند، باید تا آخر راه همراه باشند....
نه مثل بقیه کارهایی که داشت صورت میگرفت و در اواسط راه کاربران ناپدید میشدند و باعث دلسردی ما میشد.
به هر حال باید منتظر باشید تا نتیجه نهایی معلوم بشه ;)