سلام. :) اون فایل ها احیانا همون thumbs.db نبودند که آقا سعید گل هم گفته بود؟ ???
این فایل ها کلا پر حجم و بی مصرفند! ::) البته برای پکیج قالب وگرنه در ویندوز حضورشون جزء ضروریات هست. ;)
یـــــــــــــــــــــــا عــــــــــــــــــــلی
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام. :) اون فایل ها احیانا همون thumbs.db نبودند که آقا سعید گل هم گفته بود؟ ???
این فایل ها کلا پر حجم و بی مصرفند! ::) البته برای پکیج قالب وگرنه در ویندوز حضورشون جزء ضروریات هست. ;)
یـــــــــــــــــــــــا عــــــــــــــــــــلی
[quote author=memfis link=topic=15485.msg81790#msg81790 date=1218029765]
...
در مورد بقیه شماره ها هم از بی دقتی من بوده دوستان معذرت اینجانب را بپذیرید :-[
[/quote]
احتیاجی به معذرت خواهی نیست!
شما نه تنها کار بدی نکردید که بخواهید به خاطرش معذرت خواهی کنید، بلکه کارتون خوب هم بوده.
اصلا انجمن برای همین هست. رفع اشکال.
در مورد اشکالات، کارتون عالی بود. اکثر اشکالات برطرف شده ، اما چند تایی باقی مونده بود. از جمله موارد 3 و 7 و تا حدودی 8
شما زحمت کشیدید و لطف کردید این قالب رو عمومی کردید و بعد از یافتن اشکالات، عیب یابی کردید.
البته نیاز به یک سری اصلاحات دیگه هم داشت که به خاطر اختصار اسم نمی برم. من هم به پاس زحماتتون، اون سری مواردی که مربوط به فایل index.php بود، خودم دست به کار شدم و اونها رو با اجازه اصلاح کردم .
به صورت خصوصی براتون می فرستم. دریافت کنید و فایل index.php رو جایگزین فعلی کنید.
فقط می مونه مورد مربوط به فایل فلش.
که لینکها به روت سایت هست. یعنی اگر سایت در یک پوشه نصب شده باشه، لینک ها درست کار نمی کنند.
ضمنا، برای این که فایل فلش هم به صورت پیش فرض بتونه برای کاربرا قابل استفاده باشه، این موارد رو اصلاح کنید، خیلی خوب میشه:
- لینک ها رو به جای روت، به صورت نسبی تنظیم کنید.
- Itemid های آخر لینک ها رو حذف کنید تا برای سیستم همه کاربران، بدون نیاز به تغییر کار کنه
و این مورد که قسمت آخرین بروزرسانی، خوانا نیست. با سلیقه خودتون رنگش رو از css تغییر بدید.
و همچنین در خط 353 در stylesheet ، قبل از درج عدد مربوط به کد رنگ، یک علامت # قرار بدید.
اینطوری:
در مورد حجم هم خیلی خوبه. به تدریج باز هم سعی کنید در کم کردن حجم در کارهای بعدی تون مهارت کسب کنید.کد:color: #94A1A7;
مثلا اون سایت گنا پا که زیر امضای من هست، بسته نصب قالبش کلا 7 کیلوبایت هست!
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=15485.msg81803#msg81803 date=1218036185]
سلام. :) اون فایل ها احیانا همون thumbs.db نبودند؟
...
[/quote]
نه به جز اونها، چند عکس اضافی هم کم شده بود.
بقیه اشکال ها هم حل شدفایل فلش را هم درست کردم
از همون لینک قبلی دانلود کنید ایندفعه حجمش 36 کیلوبایت شد :o
فکر کنم دیگه واسه انتشار در مامبو دیگ اماده باشه
با تشکر از آقای سعید ;)
در مورد شماره های 3 و 4 در فایلindex
کد:<tr>
<td dir="rtl" valign="top">
<?php mosPathWay(); ?>
</td>
</tr>
<tr>
<?php mosMainBody(); ?>
</td>
</tr>
سلام - ميشه در مامبو ديگ منتشر بشه.
در اپرا 9 - اينترنت اكسپلورر 7 - فايرفاكس 3 تست كردم. مشكل نمايشي نداشت.
ممفيس جان خسته نباشي - منتظر قالبهاي بعدي شما هم هستيم.
خوشحالم ديدم كه خيلي سريع مشكلات قالبتون رو برطرف كرديد. اميدوارم در همه فعاليتها موفق و پيروز باشيد.
در IE6 , FF2 هم بتستید
[quote author=memfis link=topic=15485.msg81923#msg81923 date=1218115497]
در مورد  شماره های 3 و 4 در فایلindex
[/quote]کد:<tr>
<?php mosPathWay(); ?>
</td>
</tr>
<tr>
<?php mosMainBody(); ?>
</td>
</tr>
oخوب اینها چی ؟
ابن کد ها رو من گذاشتم!  ;D
توی قالب قبلیش نبود .
اینا الان مشکلی داره ؟
منظورم اون valign ها بود.
در ضمن من فقط در IE6 و FF2 قالب ها نصب و تست می کنم. از این نظر خیالتون راحت باشه.
** پست ها یکی شدند
سعید جان با عرض احترام ولی اون valign ها از اول وجود داشتن من به کدهایی که خودم ساخته ام نگاه کردم اون کدها سر جاشون بودن 8)
سعید جان به پاسخ هستم توجه کنید
** دو پست شما یکی شد
نه!
نبودند!
میخاید فایلی که دانلود کردم رو آپلود کنم ؟
به هر حال تبریک میگم. قالب بدون شما بدون عیب هست.
جا داره تگر کنم و خسته نباشید بگم.
البته یک نکته هست که بستگی به نظر خودتون داره. اما اگر این قالب منتشر بشه، بعد از 2 ماه، ایمیل شما پر میشه از اسپم!
چون لینک ایمیل رو به صورت فعال گذاشتید.
[quote author=سعید link=topic=15485.msg81944#msg81944 date=1218123643]
البته یک نکته هست که بستگی به نظر خودتون داره. اما اگر این قالب منتشر بشه، بعد از 2 ماه، ایمیل شما پر میشه از اسپم!
چون لینک ایمیل رو به صورت فعال گذاشتید.
[/quote]
در رابطه با ایمیل حق با شماست یه فکری در موردش میکنم
به احتمال بالا قالب بعدی را اول برای شما میفرستم تا یه نگاهی بهش بندازید بعد منتشرش کنیم :)
شما ویراستار وب خوبی هستید
از شما متشکرم