تشکر از راهنماییهاتون. من البته تو هاستینگم میتونم PHP Configuration فایل خودمم داشته باشم. اونجا هم که OFF کردم دیگه اصلا ویبسایت نمییاد... هیچ پیغامی نمیده ولی دیگه صفحه اول نمیاد !!!!!!!!!
چرا؟
نمایش نسخه قابل چاپ
تشکر از راهنماییهاتون. من البته تو هاستینگم میتونم PHP Configuration فایل خودمم داشته باشم. اونجا هم که OFF کردم دیگه اصلا ویبسایت نمییاد... هیچ پیغامی نمیده ولی دیگه صفحه اول نمیاد !!!!!!!!!
چرا؟
فقط صفحه اول نمیاد؟
اگه صفحه اول نیاد مگه صفحههای دیگه میاند ؟ ;D
ساقی خانم اولا شما اون دستورات رو کجای فایل htaccess. اضافه کردین؟ بین توابع ارسالی قبلی که نبوده؟
در مورد مسئله دومتون هم عرض کنم تنها تغییر یک تابع داخل php.ini شرط نیست توابع بسیاری باید تنظیم شوند.
اینها هیچ مشکلی ندارن ولی دو تا نکته یادت باشه؛
1- هیچ وقت به این راحتی فایل های به این مهمی رو بطور عمومی منتشر نکن،
2- اگر هم منتشر میکنی حداقل ببرشون توی فرمت Code تا راحت بشه اونا رو خوند!!
مرصی جواد جان.... ولی هنوز هم وقتی php_flag register_globals off را خاموش مینکم دیگه سایتم کار نمیکنه !
واقعا عجیبه! خوشحال میشم با مسئول سرورتون یه صحبتی کنم.
میشه یه Sample باسه فایل htaccess را اینجا بذارید؟ با php_flag register_globals off ؟؟
[quote author=فیروزمندان link=topic=1659.msg9158#msg9158 date=1153373403]
ُسلام
برای حل این مشکل و Off کردن Register Global در سرورتون میتونید از روش زیر استفاده کنید :
یک فایل با نام
در Root سایتتون بسازید و کد زیر را در فایل قرار بدین . فایل را ذخیره کنید .کد:.htaccess
یا علیکد:
php_flag register_globals off
[/quote]
من خدمتتون عرض کردم که این به تنهایی کفایت نمیکنه. شما باید با مسوول سرور صحبت کنید و تقاضای تغییر وضعیت رجیستر گلوبال رو بهش بدید.
h[quote author=saqibarzani link=topic=1659.msg11142#msg11142 date=1155583543]
آقای فیروزمندان من اینا php_flag register_globals off
تو فایل.htaccess گذاشتم ولی سایت من دیگه کار نکرد ! چرا؟
[/quote]
احتمالا وب سرور شما APACHE 2 هستش.
تو آپاچی دو باید داخل <virtual> یا <directory> قرار بدید.