پاسخ : بازم مشکل در نصب بسته!
نقل قول:
خوب با ویرایش بسته بازم میشه این کار رو کرد خیلی هم راحت تره
نقل قول:
بسته فقط از ساختار قالب پیش فرض خبر داره و فقط براش تعریف شده که اون رو عوض کنه نه قالب های دیگه رو!
نقل قول:
من مشکلم این فایل هاست که وجود داره ولی می گه خطا خیلی هم عجیبه
سطح دسترسیش رو کنترل کنید ببینید قابل نوشتن باشه. 777
بله 777 هست
به نظرتون اگه بسته ای بهواد فایلی را هراب کنه مثل subs.php داخل سورس این طوری می شه؟
و راه حلش چی هست؟
میشه کمی واضح تر توضیح بدید ؟
منظورم اینه که اگه من با فایل پشتیبان خودش اون فایل را عوض کنم انجمن بالا نمی آید
من فکر کنم یکی از بسته ها مشکل داشته
راه حل برای جایگذین کردن اون چی پیشنهاد می کنید؟
شما بهتر بود در هنگام نصب هر بسته یک بکاپ کامل میگرفتید تا به این مشکل دچار نشید و حالا نه راه پس دارید و نه راه پیش
بهتره یک smf تازه نفس را روی پایگاه دادتون ارتقا بدید و دوباره بسته ها رانصب کنید و اطلاعاتتون هم حذف نمیشه
یعنی اپدیت کنم یا این که فایل هارو جایگذین کنم؟
همونطور که خودتون می دونید روش نصب بسته ها به این صورته که تغییرات دستی رو در فایل ها ایجاد می کنه
خب .. پس شما به کمی حوصله می تونید تغییرات فایل ها رو به صورت اول برگردونید ... فقط باید حوصله و دقت داشته باشید
در کل به نظرم بهتره بسته مورد نظرتون با خطا ها نصب بشه و سپس تغییرات دستی رو توش وارد کنید ... برای خودم چند بار پیش اومده فایل اصلی بسته رو ویرایش کردم ولی باز هم هنگان نصب خطا میداد ...
اگه هم الان بسته رو نصب کردید نگران نباشید ... بهتره تغییرات ایجاد شده در فایل ها رو با توجه به فایل xml بسته چک کنید و جاهایی که ناقصه رو اصلاح کنید و نکته مهم اینجاست که تغییرات فایل های زبان بسته انگلیسی رو به زبان فارسی هم منتقل کنید (البته اگر بسته مورد نظر انگلیسی باشه)
smf موقع نصصب بسته ها خودش backup می گیره.
توی backup ها بگردید، بلکه فایلهایی که بود رو جایگزین کنید کارتون راه بیفته ...