:) خب دوست عزيز من تمام اين كارهايي رو كه گفتين انجام دادم .. و اطلاعات رو خصوصي براتون فرستادم :)
نمایش نسخه قابل چاپ
:) خب دوست عزيز من تمام اين كارهايي رو كه گفتين انجام دادم .. و اطلاعات رو خصوصي براتون فرستادم :)
سلام
پيغام خصوصي كه براتون ارسال كردم رو عمل كنيد تا مشكل شما حل بشه.
اما براي اينكه اين تاپيك در آينده به درد بخوره و كار راه بندازه عرض كنم كه :
به تمامي مواردي كه در هنگام نصب به شما اخطار داده ميشه دقت كنيد و براي رفع مشكل بكوشيد.
دوستمون جناب عبدالحليم متأسفانه هاستشون دو مورد مهم رو پشتيباني و دسترسي نداشت.
MySQL Strict Mode
Session Save Path
كه با تماسي كه با پشتيباني خواهند داشت مشكل برطرف خواهد شد.
نكته آموزشي : از مامبو سرور استفاده كنيد تا مشكلات اينچنيني پيش نياد! ;)
عبدالحليم عزيز بعد از رفع اين دو مورد. ميتونيد به نصب مامبو بپردازيد.
نيكبخت باشيد.
سلام.يه سوال.
MySQL Strict Mode هم مهمه براي نصب؟ ???
يـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــــــلي
مرسي دستت درد نكنه .. راستش من از مامبو سرور ميخواستم ميزباني بگيرم ولي قبول نكردند و گفتند سايتت مشكل داره و احتمال فيلتر شدن هست .. برا همين بهم ندادن .. خودم فكر ميكردم مشكل از سرور باشه ... بعد من بك آپي كه دارم مامبو 4.62 هست .. اول بايد اونو نصب كنم ديتابيسم رو ريستور كنم و بعد آپگرد كنم به نسخه جديد .. يه دنيا ممنونم
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=16489.msg87572#msg87572 date=1221704505]
سلام.يه سوال.
[/quote]
نه اونقدر كه من پيازداغشو زياد كردم! ;D
ولي هربار كه رعايتش نكردم برام مشكل پيش اومده!
نيكبخت باشيد.
من امروز با پشتيباني تماس گرفتم كار خاصي انجام ندادند و گفتند مشكلي نيست .. فقط گفت كه بايد فولدر نصب رو 777 قرار بدي :-\ :( يعني فقط الان مشكل session هست ؟ نميشه يه جوري درستش كرد ؟
سلام. session خيلي مهم هست و حتما بايد فعال باشه وگرنه شما حتي نمي تونيد وارد قسمت بشيد.
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=16489.msg87583#msg87583 date=1221718191]
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=16489.msg87572#msg87572 date=1221704505]
سلام.يه سوال.
[/quote]
نه اونقدر كه من پيازداغشو زياد كردم! ;D
ولي هربار كه رعايتش نكردم برام مشكل پيش اومده!
نيكبخت باشيد.
[/quote]
خيلي ممنون از پاسخت :)
يـــــــــــــــــاعـــــ ــــــــــلي
:) امروز بعد از كلي درد سر آقاي پسر مهربون مشكل نصب مامبو رو حل كردند ... مامبو قشنگ بالا اومد و كار ميكرد تا اينكه يك سري از فولدرها و فايلها سطح دسترسي 777 بود .. كه من فولدرها و پوشه هاي داخل دايركتوري www رو سطح دسترسي به 644 تغيير دادم .. بعد از تغيير پرميشن سايت دوباره بالا نمياد و صفحه سفيد ميده ... :) اين بار مشكل از كجا ميتونه باشه ؟
سلام.
مشكل اين دوستمون حل شد.
اما جهت آرشيو مطالب انجمن بايد عرض كنم كه مشكل از پرميشنهاي غلط بود و سطح دسترسي به فايلها و پوشه ها به گونه اي نبود كه مامبو براحتي بتونه فعاليت كنه.
جهت يادآوري عرض ميكنم كه تمام فايلها 644 و پوشها 755 بايد قرار بگيرند تا سايت بدون هيچ مشكلي كار بكنه.
پوشه هاي cache و stories در صورت نياز بايد 777 قرار بگيرند.
قبلاً در رابطه با مسائل مربوط به پرميشن (سطح دسترسي) مفصل بحث شده.
نيكبخت باشيد.