سطح دسترسي يوزر شما بايد سوپر ادمين باشد.
ببينيد چنين است؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
سطح دسترسي يوزر شما بايد سوپر ادمين باشد.
ببينيد چنين است؟!
بله همينطوري كه شما ميگيد . نوشته سوپر ادمين
پس ديگه كاري نميشه كرد جز اينكه منتظر يك مدير ارشد بشيد تا بيان و يوزر و پس رو بديد تا ببينن مشكل چيه!
ديگه من كه نميتونم راهنمايي بكنم.
نيكبخت باشيد.
يعني مشكل از طرف من بوده يا خود مامبو؟؟؟
چون الان سه تا سوپر ادمين نوشته اينجا !!!
البته ميتونم بيرون كنم ولي آخريش رو هم بيرون كنم خودمم ميرم بيرون از بخش مديريت !!!
من دقيق متوجه نشدم ...
مشكل امنيتيه؟؟؟
يا من اشتباهي مرتكب شدم ؟؟؟
چون سايت من فقط يك مدير داره و فقط خودم به يوزر پس دسترسي دارم ....
من متوجه نميشم منظورتون چيه. اما اگر چنين است همگي را اخراج كنيد.
سپس كوكيها رو هم براي احتياح پاك كنيد و دوباره لاگين كنيد. ببينيد مشكلتون حل ميشه؟
شما براي خروج از سايتتان هم از ضربدر مرورگر استفاده ميكنيد؟! (مشكل امنيتي براتون پيش مياره ها)
اگر مشكل حل نشد بايد منتظر باشيد.
نيكبخت باشيد.
منظور من اينه كه همگي رو كه اخراج ميكنم خودمم هم خارج ميشم و صفحه ورود و لاگين شدن به مديريت مامبو نمايش داده ميشه و وقتي باز هم وارد ميشم باز هم نوشته سوپر ادمين ....
البته يك هفته اي هست اينطور شده روز هاي اول اينطور نبود و منوي بالا هم نمايش داده ميشد .
الان باز همه همه اون كارهايي كه گفتيد رو انجام دادم و ديليت كوكي و كلر هيستوري و ... رو زدم و با دكمه خروج خارج شدم و بدواره وارد شدم باز هم نوشته سوپر ادمينيستور admin1 و منوي بالاي صفحه نمايش داده نميشه ...
دوست عزيز بايد سوپر ادمين باشه. مشكل از اين نيست.
مشكل اينه كه معلوم نيستش چه اتفاقي افتاده و يا چيكار كرديد كه اين منو نيست شده.
احتمالاً به فايلها دست زديد و يا اينكه كاري كرديد كه اين اتفاق براش افتاده. يا اينكه كلاً يك قسمتي رو اشتباه ميريد و يا در كل يه اشتباهي رخ داده.
منتظر باشيد و بيشتر تاپيك رو شلوغ نكنيد. تا يكي از مديران بيان و به مشكل شما رسيدگي كنن.
نيكبخت باشيد.
من هنوزم منتظرم .... مديران كي تشريف ميارن؟؟؟
در ضمن من غير از قالب سايت كه در tampelate قرار داره چيز ديگه اي رو تغيير ندادم ... آيا قالب ممكنه تاثيري داشته باشه؟!
سلام.خير قالب باعث بروز چنين مشكلي نمي شه.احيانا شما منويي يا لينكي در منو با طول كاراكتر زياد نساختيد؟
يــــــــــــــــاعــــــ ــــــــلي